en efterlängtad dag är nu över

idag har varit en riktigt bra dag!
jag har träffat en mycket bra vän som jag inte träffat på många år. hon flyttade till tyskland sommaren mellan sjätte och sjunde klass, kommer ihåg att jag blev jätteledsen och saknade henne mycket den första tiden där. men sånt är livet. man får gå vidare.

såhär ser hon ut:

bild lånad från hennes facebook

nu idag har vi träffats då hon är hemma i sverige på semester. riktigt riktigt trevligt och gud vad jag har sett fram emot den här dagen sen vi bestämde det.
vi har varit en sväng i torrlösa, gått i kyrkan, varit på gunnarsson i svalöv (affären) och hemma en snabbis hos mina föräldrar.
sen bar det av till landskrona där vi stannade till på statoil och köpte kaffe och varm choklad för att sen köra in med det till vicki på hennes jobb. surprise surprise. hon blev jätteglad, det var inte igår jag träffade henne heller. riktigt trevligt hade vi! :)

efter påhälsningen hos vicki gick vi lite på stan, en sväng in om H&M blev det för att byta ett par skor till hennes systers barn, jag hittade även strumpor (dem ser nog ganska små ut, men det är såna ankelstrumor) som jag är supernöjd med, och ett kit med ögonskugga som var på rea! :)



därefter gick vi och åt lunch på rhodos, kebabsallad. mumsigt! sen körde vi hem, jag släppte av henne hos hennes syster i annelöv, kul att se henne också igen! det var ju så himla längesen.
synd jag inte tog några bilder, men det får jag göra på söndag, då ska vi ett helt gäng tjejer till väla! :) ska bli jätteskoj!

när jag kom hem gjorde jag mat till mig och paul. eller ja, mat och mat. värmde lite mikromat till honom i form av lasagne och gorbys, hihi. sen gjorde jag lite fruktsallad till mig själv i form av vattenmelon, jordgubbar och apelsin. sjukt god blandning!

 



nu sitter jag bara här hemma, och har kommit på att mitt paket med dem restade varorna från H&M har kommit, fick ju sms om det innan idag men jag glömde hämta det på vägen hem. så jag ska nog köra upp till maxi och göra det nu. inte kan det ligga där och skrika efter mig tills imorgon. hur ska alla grannar på vägen mellan mitt hem och maxi kunna sova i natt då????

nej nu kör jag!



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0