inte riktigt som planerat

inatt när jag kom hem la jag mig hos paul och bara mööös hela morgonen, supermysigt var det. ville inte att den stunden skulle ta slut. men det var den ju tvungen till för han måste gå till jobbet ju. jävla skit också. menmen, han kommer hem sen ju och ikväll ska vi mysa bara jag och han. ska visserlige upp halv sju imorgonbitti så det är mest därför vi ska vara hemma egentligen. men det ska bli riktigt skönt.

försov mig som fan sen efter att han hade gått. jag hade planerat att sticka ner till komvux och skriva in mig vid åtta när dem börjar där, men tji fick jag. jag somnade istället och vaknade inte förrän becca ringde och sa att hon var vid simhallen. skulle träffa henne där vid nio. så fick typ rusa upp ur sängen och komma iväg till helsingborg attans snabbt. men jag hann ju nästan i alla fall.
sen tog vi en underbar simtur. var helt slut i kroppen så orkade inte lika länge som sist. men nästa gång ska jag minsann inte somna så då blir det allvar igen. men det var riktigt skönt att simma. ska faktiskt börja göra det en gång i veckan nu. det gör riktigt gott, man tränar muskelgrupper man inte gör annars och man känner sig allmänt fräsch.
en stund i bastun efteråt gör också susen! ;)

efteråt var vi inne en sväng på hm, blev inget shoppat för min del. duktigt va?! ;)
sen käkade jag frukost på espressohouse, sen bar det av hemåt till ängelholm igen. då körde jag in ett snabbt ärende på onoff. hemligt ärende. ;)
och nu sitter jag här hemma och sorterar lite filmer och musik och fixar. har ett uppdrag att slutföra. hihi. emilia kommer strax, så ska jag slinga hennes hår. måste röja undan lite skit här hemma också. det ser ut som ett bombnedslag.

hur ser eran dag ut?


Sophie

Eller hur!

2010-03-12 @ 21:30:38
Bloggadress: http://lifeassophie.blogg.se/

lydia

vilken fin blogg du har ! :)

Allt bra med dig?

kram

2010-03-13 @ 01:28:08
Bloggadress: http://absolutlydia.blogg.se/

Jennie

Ni verkar ha ett väldigt fint och kärleksfyllt förhållande! :) Himla sött tycker jag!

2010-03-13 @ 10:10:32
Bloggadress: http://nennsan.blogg.se/

marie

Herreguuud va mycket saker du har shoppat!! Glöm inte av att du har 3 saker här också :P Hur fina som helst :D Hoppas att du tycker om dem. Du kommer ju vara ensam om ett halsband det är jag säker på!



Naaa officiellt äre väl inte, inget datum bestämt ännu men det blir ju nästa år :D Mys!



Saknar dig! Varför bor ni inte närmare? Eller tvärtom? haha, varför ska avståndet vara så stort? Det gör mig galen! Hade varit skönt att ha dig här så jag kunde utbyta lite tankar med dig.. :)



Pusspuss

2010-03-13 @ 13:02:40
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Film-Bloggen

Om du tkr om filmer borde du kolla min blogg, jag lägger upp några filmtips om dagen och om du har en eller flera filmer du tkr om så skriv dom till mig så fixar jag några inlägg om de filmerna :)

2010-03-13 @ 18:36:28
Bloggadress: http://tittafilm.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0