sova i bilen ?

hos emilia var det ändå sjukt trevligt. jag lagade maten och hon städade och sen kom folket och vi åt. mycket trevligt den stunden jag var där. emilia är ju min allra bästaste bästaste vän. så det var sjukt tråkigt att kvällen blev som det blev. men det är sånt man får ta. man vill inte riskera något storbråk över en liten sak. det kommer fler kvällar som vi kan festa loss på, eller hur gumman?!

ny bild på mig som jag tog hemma hos emilia



världens bästa vänner ♥


ser mumsigt ut med tacos eller?


som sagt så körde jag hem ganska tidigt från emilias födelsedagsfirande, tyvärr måste jag väl säga. men jag och paul hade ett litet tjafs tidigare på kvällen och jag ville liksom inte äventyra nåt med tanke på vår lilla minitripp vi skulle göra senare i helgen till borås. tråkigt att åka så långt och vara ovänner liksom.

så jag beslutade mig alltså för att köra hem i tid. och det gjorde jag och vi blev sams och hade jättemysigt. sen mitt i allt när vi satt där hemma och pratade och mös så fick vi värsta idén. vi kör upp till borås redan nu på kvällen så har vi hela dagen på oss imorgon att göra saker.
först tyckte jag det kändes fel och trist och så, speciellt gentemot emilia. men sen bara drog vi. fel blev det, och konstigt blev det. men pauls resonemang var väl att det var mycket lättare att komma iväg sådär sent på kvällen och köra än att gå upp megatidigt för att köra. menmen. vi gjorde så i alla fall.

problemet var bara att när vi kom upp och hörde av oss till micke och marie så var dem inte hemma. haha. vilket misslyckande. så vi fick sova i bilen. körde runt och letade massa hotell först men vi lägger liksom inte över 1000 spänn för att sova på hotell när det bara var några timmar tills det var dags att gå upp igen, det var ju mitt i natten när vi var uppe. så vi körde upp i nåt skogsområde och parkerade bilen och sov där. haha. inte särskilt bekvämt men vi hade täcken och kuddar iaf.


visst ser det ut att vara rätt mysigt ändå?! ;)



Emilia

Ja sandra. Vi är verkligen bästa vänner =) Du är en klippa för mig <3

2010-03-29 @ 23:20:55
Bloggadress: http://nomorehope.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0