what a night

jaaa, det kan man lugnt säga. vad jag menar vet bara paul och jag, men what a night!

inatt blev det inte många timmars sömn, kanske två. sen var det bara att stiga upp och göra sig iordning. hade ju lovat att köra paul till extrajobb idag, han hade inte varit nykter till att köra själv. snällt av mej va?

just nu sitter jag hemma hos min kära underbara barndomsvän becci! fp var här innan också, men hon har åkt hem nu, vi käkar frukost och hon gör vid sig. sen blir det upp till väla och träffa vicki och angelique. ska bli sjukt trevligt. ska gå där uppe och bara mysa! kanske fika och käka lunch. ska bli sjukt trevligt i alla fall!

vid tre ska jag hämta paul på extrajobbet, och då ska vi köra hem till min mormor och morfar och fira dem. mormor fyller nämligen år idag! och morfar om några veckor. men dem är på semester när han fyller år. så jag ska köpa lite blommor till mormor och så sen uppe på väla.

förresten, slog i huvudet igår på jobbet också. det pissade blod ur ett sår i huvudet. sen mådde jag pissilla och spydde som en kalv. huvudet bara sprängde. usch så jobbigt det var. men jag kämpade mig igenom hela arbetspasset med lite ibumetin. det funkar alltid!

nej minsann. det blir mer bloggande ikväll när vi kommer hem. då kommer det även upp ett dagens outfit!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0