Burger King i Ängelholm

shit alltså, vi är helt efter här uppe. men det har alltså öppnat en BK-restaurang här ganska nyligen och nu när jag och paul var ute och slirade så var vi inne där en sväng och köpte kvällsmat åt honom. han har ju varit iväg på extrajobb hela kvällen och jag har suttit här hemma själv. tråååååk.

anledningen till att vi var ute och slirade var att jag skulle hjälpa honom att fånga katten på det stället där han jobbar. haha. den gillade inte paul direkt så han fick inte tag på den och den kunde ju inte springa runt i all färgen överallt, övervåningen var dens plats.
så jag fick sticka in på hemköp och köpa en burk kattmat och locka den med men den var hur snäll som helst mot mig. så jag bar upp den och mös lite med den och den spann som en ångvält. såååå otroligt söt. det var ju bara sällskap den ville ha, inget annat. stackarn.

nu har paul nyss duschat, sen blir det väl sängen för honom. jag själv tänkte lägga mig hos honom och mysa lite, sen se en film för mig själv. har ju lite sovmorgon från stallet och gymet imorgon. men båda delar blir det.

anledningen till att det blir lite sovmorgon är att jag egentligen skulle till jessica imorgon men det blir inte så, tråkigt nog. så då kan jag sova lite längre!

nu får det vara slut på bloggandet, när paul äntligen kommit hem får jag vara social med honom och inte sitta här som en tråkig nörd...

ciao!


Sophie

Burger Kings dubbla cheezburgare är svin god :)

2010-05-18 @ 16:19:35
Bloggadress: http://lifeassophie.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0