dåligt bloggande...

jag har varit riktigt dålig på att blogga nu ett par dagar, förlåt för det. men det har varit så himla mycket. just nu ligger t.ex. paul och sover bredvid mig och jag sitter och tittar på sunes sommar.


igår när paul kom hem från jobbet körde vi till tobbe och malin och åt mat, sen blev paul klippt och han och tobbe satte upp en hylla i deras kök. sen blev det bio. bloggar om vilken film senare! sjukt bra var den iaf.


efter bion såg vi två avsnitt av fuskbyggarna, sjukt bra program.

 

idag har det hänt grejer. men jag vill inte berätta här på bloggen, det är fööör pinsamt. emilia, gumman, jag berättar sen, kan definitivt inte skriva det här och inte ta det på sms heller. hahahaha. du kommer skratta ihjäl dig och det är sååå sjukt pinsamt...


när paul kom hem fick han lasagnette till middag, han har tjatat om det så länge, men jag har inte vetat hur man gör, men nu äntligen har jag fått ett tips så jag lagade det åt honom. glad blev han och gott blev det. :)


sen såg vi lilla sjöjungfrun 2 och mös massor!

 

nu ska jag väcka hjärtat så ska vi gå ut och gå...

 

tjingeling



Jennie

Tyvärr så måste jag spara alla pengar jag kan nu när jag letar lägenhet. Jag har ju förköpt mig på alla kläder o skor redan, även att jag grymt gärna vill lägga en order på nelly ;)

2010-05-14 @ 13:24:24
Bloggadress: http://nennsan.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0