hemkommen från stallet (bilder)

som utlovat så har jag tagit en del bilder i stallet idag på den fina hästen jag rider.





det är en sån otrolig känsla att vara i stallet. ägaren hade inte kommit än när jag kom så jag började rykta och mocka och så och var typ nästan klar när hon kom.

men att få vara i stallet och känna all doft och häst och bajs och frisk luft. det är underbart. att bajs kan lukta så gott, det är helt otroligt. men jag älskar det!

hon trilskades en del när vi skulle in i ridhuset, men det var så fint väder så bestämde mig för att rida i paddocken istället och det gick super. bilar och traktorer och annat som körde förbi brydde hon sig inte om och hon var pigg som en mört. (kan även bero på att hon inte varit ute i hagen idag, hehe)

nej men jag är nöjd, i största allmänhet. ska bara få bort det där trilskandet också!


Anna

Vilken fin häst, den såg dock gigantisk ut! Jag tycker det är mysigt med hästar när man ser dom efter vägen och så, det luktar gott med. Men själv är jag livrädd för dom!! Möter jag en efter vägen och jag promenerar så går jag och ställer mig på andra siden eller så fryser jag till is och står blixtstilla.



När jag var liten så satt jag på en häst och kvinnan som skulle leda hästen släppte vilket ledde till att den galopperade iväg med stackars Anna 6 år gammal på. Så dom är inte mina absoluta favoriter i djurvärlden även om dom är söta! :)



Haha njaa jag kan inte påstå att jag har så gröna fingrar men ibland lyckas jag! :)

2010-05-18 @ 15:44:22
Bloggadress: http://qtee.blogg.se/

Jennie

Åh vilken fin häst!

2010-05-18 @ 19:20:36
Bloggadress: http://nennsan.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0