another sorry...

jag vet att det har varit mycket samre uppdatering an jag lovat under var semester men det har helt enkelt inte varit mojligt att uppdatera sa mycket som jag onskat, tyvarr...

just nu regnar det som bara den, eller det har gjort det nagra timmar nu, uppehall just i skrivande stund men himlen ar helt gra-vit av regnmoln, trakigt nog. men vi har faktiskt haft ratt sa bra vader ocksa sa jag ska absolut inte klaga alltfor mycket.

vi har hunnit med en hel del utflykter och upplevt massor med saker och allt ar underbart. idag ar det sista dagen i ao-nang, krabi och imorgon kommer en taxi och hamtar oss pa vart hotell for att kora oss till vart nya hotell i patong, phuket. ser fram emot att se en annan del av thailand, har bara fatt hora att det inte ar lika lugnt och skont som har sa det ska minst sagt bli intressant.

kanske uppdaterar jag med ett inlagg till med fullt av bilder senare innan vi aker hem, men det beror helt pa hur internet ar pa vart andra hotell. det som vi bott pa nu har inte varit det basta namligen.

hoppas ni har det bra hemma och inte saknar mig alltfor mycket, jag saknar er i alla fall!

kramar


Becca

sv: men det låter ändå som ni har det sjukt nice! Men när man åker på lågsäsongen så brukar det regna en gång om dagen, som pågår i en timme eller två. När vi var där i december förra året så var det just så, och vi tyckte inte den värmen var skön. I april när vi åkte dit så var det mycket skönare värme, och då regnade det också. Men så är det på lågsäsongen.

Patong har mycket MYCKET liv. Inte så "rehab-lugnt" som de flesta andra ställen. Patong gillar jag bäst, där händer saker hela tiden! :) Tror säkert att ni kommer gilla det också!

2010-11-16 @ 10:16:18
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

marie

Kan inte göra annat än att hålla med! Alltså du anar inte hur otroligt glad jag är över att du är min vän. Att du ens vill vara min vän efter allt som hänt.. :P Men visst är det väl så? Sann vänskap dör aldrig? Å det vill jag aldrig att våran vänskap ska göra! jag älskar dig och du är min allra bäst vän. Jag vet att du alltid finns där, vi kanske inte hörs varje dag, men när vi pratar är det som att vi senast hördes igår. Du är en på en miljonen och jag är så jävla glad att jag får ha dig som vän! en massa kärlek!



-------------



Nu över till en "vanlig" kommentar.. Haha! Det andra var mest för att påminna dig om hur mycket du betyder för mig :) Nåväl, det gör inget att uppdateringen inte varit toppen. Eller.. Okej, lite ledsen är jag kanske :P Men å andra sidan så vet jag att jag kommer få en rejäl uppdatering om allt när ni kommer hem :D Men ändå, det hade varit kul att ha något roligt att läsa om dagarna! :) Men jag överlever, håller alla tummar och tår på att internet är bättre på erat nya ställe!



Jag har så många frågor som jag vill ställa, jag borde kanske skriva ner dem så att jag kommer ihåg! Har det blivit mycket shoppande? kommer allt komma upp i bloggen? Vad har ni gjort för utflykter? Vad tyckte du om Krabi? Phuket? Baaahh! Hoppas verkligen att ni åker till Kata och spelar minigolf, annars missar ni något! En pizza några restaurangen bort från golfbanan är KANON! Hoppas hoppas hoppas :D Starbucks lite längre ner på gatan :) Sen kommer baren som jag å Micke höll till på ;) Baahhh, KOM HEM!



MILJONER PUSSAR Å KRAMAR hälsa paul!

2010-11-17 @ 13:29:56
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

IIIHHHHH du anar inte vilket jäääkla leende jag har på läpparna just nu?! Fick precis ett sms ifrån DIG :D Nu saknar jag inte dig ännu mer eller så? :;P KOM HEEEM NU!



hahahahaha, kan inte låta bli att skratta! haha, en timme! hahaha!! Vad fasiken skulle de ha gjort? :P Fast skulle du få mycket för det? Kanske hade varit värt det ;) hahahah skojar med dig! Men herregud, det är inte nådiga..



Hoppas att du får igång internet snart så att du kan uppdatera iaf engång till innan ni åker hem! har ni blivit pepparkakor nu eller? En annan är vit som snö :( BUHU!



Ska kolla den 4, ska göra det såfort jag ser honom igen! han tränar ju som en annan dåre nu för tiden.. haha! Men jag ska minsann också börja igen :D Vi ska köpa någon grej från, håll i dig nu, TV SHOP! haha då hare minsann gått långt. Men båda två blev liksom lite "förälskade" när vi såg den på tv. hahaha!! Bara dumma idioter som går på att köpa sån skit, åså ja å micke ;) Men det är ju alltid värt ett försök :) Kanske visar sig att det är bra skit? :D Man kan alltid hoppas!



Baaahh, kom hem nu så att vi kan snickcnacka och bara mysa!! :D

2010-11-17 @ 18:56:42
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

ÄÄÄÄÄÄlskling! Nu måste ni vara påväg hem eller kanske vara hemma tillochmed?! Den 4 december är bokat! :D Fyattans vad kul det ska bli :D Längtar som en minigris! :)



Får bli ett kort inlägg nu, har lite bråttom.. Ska till Carl idag :( Han var tvungen att ställa in tiden imorgon så han flyttade den tills idag? Han kunde inte bara ha struntat i tiden helt å hållet??? hahah!!



Skriver mer sen när jag är hemma, blir väl runt fyra-fem.. Saknar dig! Hör av dig så fort du är hemma igen! :D Så jag vet att allt gått bra!



LOVE

2010-11-22 @ 09:59:16
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

Halllåååå??? Vart har min älskade PP tagit vägen?? halllååååå?????.... :( Inget som helst svar. Inte helt okej. Blir orolig. Har det hänt något? Ni kanske glömde datorn i thailand? Fast det är klart, ni har ju fler... Bahhh, suck!



Tänkte den 4.. snackade ju om att vi skulle komma ner, men kanske kan ni komma hit? Vi ska ju ner till jul sen och fira med hans släkt, å sen ifall vi skulle fira nyår ihop så skulle vi ju vara hos er. Det blir lite mycket flygande och farandes.. Va tror du, låter det okej att göra så?



ÅÅhh, vill bara höra något ifrån dig. Nyfiken på hur ni haft det! ALLT!!! :D



Massa pussar å kramar

2010-11-23 @ 21:01:23
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0