Thailand - 10 snabba!

av min kära bästa vän pp har jag fått påtryckningar att svara på tio frågor angående vår resa, så här kommer dem, bättre sent än aldrig.



1) Börjar du få fjärilar i magen nu?

sv; vore det inte enormt dumt att svara nej på den frågan?! dem flyger omkring som aldrig förr!

2) Funderat på vad du ska packa?

sv; funderat? hmm, är typ klar om man bortser från saker som måste användas innan vi åker, som hygienartiklar och annat sånt viktigt.

3) Vad skulle du inte klara dig utan i resväskan? Motivera.

sv; jag vet inte faktiskt, allt finns ju att köpa där. men kameran tror jag, fast den kommer jag ju inte att ha i resväskan. så jag vet faktiskt inte. mina trosor kanske?! har hört att det är svårt att hitta trosor som inte är typ stl xs eller s där nere. så trosor säger jag då!

4) När ni ska hämta ut era väskor upptäcker du att dina kläder komma rullandes på bandet. Din resväska har gått sönder under flygningen! Vad gör du?

sv; hmm, svår fråga. jag vet ärligt inte. först och främst skulle jag väl bli röd i huvudet värre än en tomat, sen hade jag väl väntat tills alla hade tagit sina väskor och sen plockat ihop mina kläder. men gud vad jag skulle ha ersättning, det kan jag lova. hade kämpat med näbbar och klor.

5) Kommer du pruta mycket när ni shoppar?

sv; oooh, vi ska pruta på allt. tror jag?! känns ändå fel med tanke på att man har med sig lika mycket fickpengar på två veckor som dem tjänar på två år, så jag kommer nog ha ont i magen när vi prutar. men man ska ju göra det så då får man väl det...

6) Vad ser du mest framemot med resan?

sv;
att komma bort ifrån vardagen och vårt kalla sverige, att bara få vara tillsammans med den/dem jag tycker om och helt enkelt bara ha det GÖTT! sen shoppingen självklart ;)

7) Solskyddsfaktor, vilken sort?

sv;
hawaiian tropic har vi valt. vet inte om det är den bästa, men det kändes rätt när jag köpte den.

8) Vilka ställen och hotell kommer ni besöka?

sv;
vi har inte bestämt så mycket än, hotellen vi ska bo på hittar ni mer om i thailands-kategorin här på bloggen. vi får helt enkelt se, det enda som är klart är väl att jag ska rida på stranden. häst då!

9) Kommer du bada i havet eller poolen?

sv;
mest i poolen tror jag, fast jag vet inte. har aldrig varit ett stort fan av att bada i havet men det kanske ändras när jag åker till ett sånt här paradis. vi får se.

10) Kommer du uppdatera bloggen ifrån Thailand?

sv;
det är väl klart. ska försöka varje dag med bilder och att berätta vad vi gjort under dagen osv, men kan inte garantera att jag hinner varje dag. man vill ju inte vara låst på semestern att man måste blogga hela tiden, det ska ju vara avkoppling. ni får hålla utkik helt enkelt!



Becca

Ni kommer ha det så skönt!

2010-11-03 @ 18:02:32
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

marie

Fyyfaaan vad jag är avis! Ska skiriva en mega lång kommentar imon efter att jag varit uppe på solhem! Älskar dig!!

2010-11-03 @ 23:22:41
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

Baaahh, skulle ju skriva lite text till * jag har bara EN sak att säga - JAG LÄGGER NER DET NU!

Haha, blir helt galen på mig själv. Bara snurrar runt som en virrpanna mellan raderna, meningarna och orden. Fattar ju inte ens hälften utav det jag skrivit själv! Skriver ner saker som jag tycker är jobbigt och är relevanta just nu typ.. pappa.. Och avslutar samma mening med att "det är inget jag vill prata om just nu". Hur fasiken går det ihop? Han kommer ju få underhållande läsning dock... Han kanske tar med sig texten till fikarummet och visar sina kollegor vilken virrpanna han har som patient?.... Helt stört!

Nog om det, tänkte inte använda denna kommentaren till att klaga och babbla om något så tråkigt som min jäkla text.. Utan snarare tänkte jag plita ner några punkter som jag vill ha svar på VARENDA dag nere från thailand :D Here we go...



1) Vädret. Soligt, molnigt, regn, temperatur?

(Hur vädret är helt enkelt. Temperaturen kan vi ta en uppskattningsvis på)..



2) Timmar i solen?

(Själva stekandet/pressandet i solen är jag ute efter)



3) Dagens klädval?

(morgon och kväll. På dagen antar jag att det är bikini som gäller) :)



4) Dagens shopping?

(Vad har du handlat. Nu tänkte jag inte på vatten, frukost eller mat utan just det, SHOPPING)



5) Detta är jag (alltså du) extra glad över/för?

(Kan vara vad som helst! Kan ha skett för tusen år sedan eller att det ska hända, du bestämmer. Något du är glad över eller som gör dig glad. Bah!! Tolka frågan som du vill) ;)



Sådär, 5 frågor får räcka. Kan kanske lätt bli jobbigt annars. Fast rätt snabba frågor att besvara. Ifall du tröttnar på frågorna kan jag säkert komma på nya eller ifall du inte gillade dem alls kan jag säkert tänka ut andra också ifall det skulle vara så. Shiit vad jag babblar. Svammlar snarare. Saknar dig! Skickade ett sms nyss, inget svar :( Förresten.. Jag kom på kanske varför. Varför sitter jag här och är glad förresten? Eller känner något slags gladhet i mig? Jag är inte det minsta glad. Jag är ledsen. Ledsen för att saker är som de är. Jag vill inte det.



En sak är jag jävligt glad över! kanske därför jag har denna känslan just nu när jag skriver detta till dig?.. Jag är så otroligt glad att jag har dig! Att du finns i mitt liv. Att du är min vän. Att jag får vara din vän. Du har en stooor plats i mitt hjärta! Älskar dig!

2010-11-04 @ 19:01:58
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0