1 månad kvar!

det är helt sjukt vad tiden går snabbt, nu är det bara en månad kvar tills vi ska åka till thailand på en underbar semester, längtar så det gör ont i hela kroppen. behöver verkligen komma bort nu känner jag. :)

jag veeeet att jag bloggar väldigt lite, typ jättesällan, nästan aldrig. förlåååååt. men jag har helt enkelt tappat suget heeelt. vet liksom inte vad jag ska skriva om, det händer massor i mitt liv och jag gör saker med olika människor och har verkligen det superbra. (det finns såklart dåliga dagar också) men jag vill liksom inte tråka ut bloggen heller.
för det första så vet jag ju inte vad alla ni läsare vill läsa om, kanske jag börjar igen om ni talar om det för mig? känns som jag får väldigt dåligt med respons från er också, det får en att tappa suget något enormt. hjälp mig tillbaka kanske?

kan iaf berätta att jag nu investerat i en säkerhetsväst som jag kan ha när jag rider, hoppade med hästen igår och det gick okej. det märktes att han var väldigt osäker och att han inte är van, mycket tekniskt som behövs tränas men över hindret kom han, inte bara en utan fem gånger. och det får man ändå ge honom beröm för, inte för att det var så högt men ändå.
kanske kan träna upp det ju! ;)

och så tackar jag min iphone för att den håller mig sysselsatt såhär!


Jennie

Äntligen ett nytt inlägg ifrån dig! Jag saknar att kunna få en inblick hur ni har det där borta i Ängelholm. Som du vet så är jag intresserad av det mesta du skriver. jag hoppas att du snart hitta inspirationen igen för att återigen ta upp din blogg. Det är ju fördelen med iPhone, du kan ju blogga var du än befinner. Förvisso så kan jag det med, det går ju att skicka sms till bloggen. Ha det bra! Kramar Jennie

2010-10-07 @ 08:46:32
Bloggadress: http://jennieskrypin.blogg.se/

marie

ÄNTLIGEN!!!! Hahahahaha!!! Ett livstecken från bästaste! :D Saknar dig som en korv! ta en spontantripp snart?? :P



Va heter det, ni tar väl med er en data till Thailand? Så du kan uppdatera lite varje dag om allt ni gör å sådär å hur mycket du saknar mig å önskar att jag va där också ;)



Du ska blogga om allt, precis som du gjorde innan! Sen spelar det ingenroll hur mycket eller lite kommentarer man får. Det blir ju färre fall du slutar att skriva så som du gjort nu :( dumma dig! Skärpning! Sen kan du tänka lite så som jag tänker.. Att man skriver inte för andra utan för sig själv för att ha något att titta tillbaka på. Det kan vara kul sen.. Jag menar, ifall jag skulle ta och kopiera en text från förra året detta datumet hur skulle de sett ut då? Antagligen hade de handlat om alkohol å annan skit... Idag handlar det om?.. Haha inte hunnit blogga idag.. Men nu fick jag en idé jag kanske borde kopiera det jag skrev för ett år sedan å reflektera över det? Det kan ju du också göra :D Det borde man minsann göra! Då ser man hur mycket man har förändrats och vad som blivit till det bättre :D



Masssa pussar å kramar älskar dig!

2010-10-07 @ 08:52:20
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0