can't wait for this to end...

just nu är mitt liv väldigt mycket uppochner. jag vet ärligt inte om det är mest upp eller mest ner, värsta bergochdalbanan med andra ord.

dagarna i ända går jag bara runt och nyser och har ont i näsan och känner mig förkyld ständigt 24/7, och det är fan inte skoj. i tisdags var jag hos farbror doktorn och tog ett allergitest, för jag misstänker att jag har vissa allergier, men vi får se vad det visar. jag fick även ordnat en remiss till nässpecialisten i landskrona (för jag vägrar gå till dem i ängelholm).
för fyra år sen opererades jag i min näsa då jag haft problem med nästäppa och smärta i den i mångamånga år och troligtvis skulle jag bli tvungen att göra om den operationen för att det ska bli helt bra och det är den processen jag har startat nu. längtar faktiskt tills jag har fått min operation och allt är över, den kommer att vara smärtsam och jag kommer att vara tvungen att vara sjukskriven i åtminstone en vecka. men det är ju bara för att jag ska må bra i slutänden, och det får det vara värt.

jag tänkte att jag får ta detta inlägget till att berätta hur min vecka har sett ut och hur helgen kommer att se ut. det blir ett långt inlägg om mitt liv och min vardag, så till er som inte orkar läsa - SLUTA NU!!!

i måndags tog jag det bara lugnt för mig själv. en riktig ego-dag. jag var i stallet i typ 4 timmar. först red jag ner till ridhuset en sväng, visste ju inte hur han skulle reagera men det gick riktigt fint. han var såå duktig, lite tveksam först när vi kom dit men han litade på mig och tramsade inte så det kändes bra. red en stund där inne, inget avancerat! sen tog vi en härlig galopp på gräset på vägen tillbaka.
när jag sen kom tillbaka till stallet skulle anne rida ut på sin häst, och jag följde med. såå underbart. en sjukt trevlig runda visade hon mig och det var så härligt att jag inte finner några ord. att hifhof skötte sig galant är ju inte fy skam det heller, det gör det hela ännu bättre.
på kvällen sen såg jag på film och bara umgicks med mig själv, vilket var enormt skönt, kan knappt minnas när jag gjorde det senaste. när paul kom hem från jobbet vid halv tio på kvällen hade jag middagen färdig och vi åt tillsammans. MYS!!!

tisdagen sen, jag gick upp och besökte farbror doktorn på förmiddagen. sen kom rebecka framåt lunch och vi åt lunch och spelade bowling.
därefter följde hon med mig till stallet för jag skulle rida. kunde inte göra det förrän efter fyra så hann inte det innan hon kom. men det var bara sjukt trevligt att hon var med.
jag hoppade ett litet hinder också, första gången jag hoppade med honom och det gick okej. han har inte hoppningen i sig och behöver massor av träning och tekniken var inte bra. men han kom över, efter tvekan men dock! och sjukt nöjd var jag över det.
därefter var det hem, skulle egentligen på bio men paul övertalade oss att stanna hemma och se film med honom istället, så det blev grönsaksstavar och prince of persia. sjukt bra film, lägger upp ett filmtips och berättar om den senare...

 

igår sen då, jag vaknade vid elva och var totalt klarvaken, kunde verkligen inte somna om fast att jag visste att jag egentligen borde för att orka nattens jobb sen. men istället gick jag upp och städade hela lägenheten, inte grundstädning utan mest plocka undan allt som låg framme så det bara var dammsugning kvar typ. sjukt nöjd var jag när jag körde hemifrån! :)

sen innan jobbet var jag nere i stan och hämtade ut ett paket jag fått som innehöll min säkerhetsväst så mamma kan vara lugn när jag rider! ;) nej men det var inte enbart för hennes skull, lite för min egen också. man kan rida mer avslappnat när man har sån på sig, i synnerhet när jag rider ut känner jag att jag vill ha den eftersom jag inte riktigt vet hur hästen reagerar på allting än. man vill ju inte ligga någonstans i skogen utan att någon hittar en.

sen var det alltså jobb, och jag var sjuuukt trött hela natten, men jag tog mig igenom den.

 

idag, torsdag. jaaa, vad kan jag säga. har bara precis gått upp från sängen och ätit lite och sen tagit mig till jobbet. som tur är har jag iphone så jag kan uppdatera bloggen såhär. :) med en vanlig mobiltelefon hade det tagit sån enormt lång tid!

 

imorgon, fredag. tänkte ställa klockan och gå upp och göra varma bullar i ugnen till paul som han kan äta till frukost. såå glad han kommer bli! varm oboy och apelsinjuice till! härlig fredagsfrukost, det får vi vårt fredagsmys för han ska inte vara hemma sen på kvällen utan jobba till sent.

men vad är mysigare än en god brakfrukost med levande ljus en fredagsmorgon för att fira att det är helg?! ingenting i min värld just nu. ;)

sen blir det ridning med lina efter lunch, vet inte om vi ska rida på ridbanan och hoppa lite eller om vi ska rida ut, det får tiden utvisa helt enkelt. men kvällen sen blir ännu en ego-kväll. tänkte se en bra film och bara mysa för mig själv, som det ser ut nu. men det kan snabbt ändras! ;)

 

lördagen sen, kommer att bestå av ridning vid lunch. sen ska jag ta in alla hästarna och ge dem mat på eftermiddagen. och sen på kvällen ska vi på middag hemma hos per och pernilla tillsammans med hela gänget som ska med till thailand. kommer bli sjukt trevligt.

 

söndagen är det ridning efter lunch och sen ta in alla hästarna och ge dem mat på eftermiddagen, och sen har jag inte mer planerat. men jag hoppas på en myskväll med paul! :)

 

så ser min vecka ut, ganska tråkig läsning tycker jag. men det kanske inte ni tycker?!

(med rubriken menar jag detta arbetspasset, så jag kan hålla helg!)



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0