dunkar i hela huvudet

igår på jobb gick jag rakt in i en glasruta och slog huvudet rätt så rejält. det gör megaont. var helt röd på kinden och ögonbrynet igår och lite svullen, men som tur är har det lagt sig till idag och det syns inte mycket, men smärtan finns kvar. om än inte lite värre. tur att det lägger sig med alvedon i alla fall!
men det kommer att bli en tuff natt att ta sig igenom.

tog med mig resväskan från mina föräldrar innan också när jag körde från jobbet så det ska minsann snart börjas packas där hemma, så smått i alla fall. jag jobbar ju rätt mycket innan det är dags att åka, så det blir inte många dagar kvar att packa på.
det måste ju planeras också så inte kläder som ska med används nu innan vi ska åka, vill helst inte behöva tvätta mer än en gång innan vi åker. det finns det inte tid till.

imorgon ska jag till stallet redan halv tio och rida ut med anne, så det blir verkligen till att somna direkt när jag kommer hem inatt så jag orkar. sen hinner jag inte vila på dagen för det måste städas där hemma och handla mat till kvällen då vi ska ha middagsgäster i form av tobbe och malin.

så kan väl säga att det inte direkt blir mkt bloggande under dagen imorgon. det får ni leva med. jag ska försöka blogga men är inte säker på att det blir så mycket tid över!

nu ska jag lösa korsord!


marie

hahahahaha fyfaaan vad rolig du är! "sen att jag gjorde detta i uniform"..... hahahaha!! Ofta man säger emot?! Du kanske skulle struntat i att låsa ifall de inte gick med på det? Typ.. "neeheenee, men då går jag..." ;)



Usch! Vad fasiken är det för kombination? Låter ju.. jag vet inte.. äckligt? Men du har mitt ord på att jag aldrig kommer att testa den mixen!



haha, har kanske lurat med mig micke att åka till ullared nästa vecka ;) Det är inte helt illa! Berättade om dedär lamporna.. Å kanske, kanske att vi åker dit nästa vecka! :) Jag kommer ju bli ett riktigt ullaredsfaan snart ;)



Hur är det med huvudet nu förresten? Du kanske har fått hjärnskakning eller något?... Hoppas inte!



På tal om resan, jisses vad blandat inlägg å hoppit framförallt! Skit i det :) Vi åkte ju från krabi till bangkok :) Men vilka priser det va.. Ni kunde inte ha bokat till krabi direkt då? Eller kan ni boka om resan? Jag vet inte.. Men jag vet en sak å det är att det löser sig! Allt är super smidigt i thailand! Så länge du ler och är trevlig så äre inga problem med nånting :D



Nu ska jag kolla erat andra hotell :)

2010-10-21 @ 18:39:06
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Sandra FP

Det är synd att vi inte bor närmare varandra :) folk brukar säga att jag e bra på att puscha, dock inte mig själv :O

2010-10-21 @ 18:54:54
Bloggadress: http://falconstone.blogg.se/

Emmelie

Okej, det är härligt att gå där och shoppa : )

Jag är ute ofta på långrunder i skogen, har söderåsen 15 min bort ifrån mig och stallet så blir det en skogsrunda så rider man oftast upp på åsen! :) kram

2010-10-22 @ 08:47:49
Bloggadress: http://twwinie.blogg.se/

marie

Då fattar jag! :D Men det brukar ju ofta finnas datorer i hotellreceptionen, men det är klart att det är enklar emed telefon ifall man vill ha tag på någon på engång! :) Fattar precis hur du menar :)



Jääklar i havet så många! Men det kan ju vara kul det också :D Då kan ni bestämma en utflykt ihop så blir det bara "erat gäng" på resan ;) Fasiken va mysigt att åka så med hela släkten. För det är släkten som ska med eller?



Så stora väskor som möjligt är det de som gäller?? ;) Har du bestämt dig om handbagage? Visa måste du absolut göra å snart börjar du säkert packa ner saker också :) Fyfasiken va kul! På torsdag är det spikat, då ska vi dit. Haha kan tro att jag blivit lite betuttad i ullared! ;)



Tur det, jag menar.. haha tänk ifall du hade fått en riktigt riktigt synlig blåtira som suttit kvar i flera veckor :P Snyggt på korten sen ;) hahaha!! Elak jag är! Men hoppas att du också ser det roliga i det hela :)



Jaa det har du rätt i! hahah trött är man som en gris det kan jag LOVA! Shiit. Jag å Micke vi bytte ju om å drog till stranden sen skulle vi bara sova lite... haha!! Vi vaknade sju på kvällen å visste inte fall det var natt eller morgon, jääklar vilken chock vi fick! Men det är det som är så bra! Alla affärer har ju öppet till tolv så man hinner alltid med shoppingen ;) Den dagliga shoppingen som är ett måste!



Vi är faktiskt hemma :) Tar det lugnt å myser :) Mumsar rollo-kolor å dricker vatten ;) haha!! Laddar inför nästa helg då blire utgång :) Hoppas att ni har haft det kul på kalaset! Kom hem å uppdatera lite nu!!!



Älskar dig!

2010-10-23 @ 21:38:43
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Sandra FP

Ja det blir inte så ofta :(

2010-10-24 @ 00:51:31
Bloggadress: http://falconstone.blogg.se/

Emmelie

precis utanför Klippan.. Krika heter det .. Ja det finns många fina rundor där : )

2010-10-24 @ 15:14:20
Bloggadress: http://twwinie.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0