Inför Thailand : Del 1

har fått massor med påtryckningar att jag ska berätta om alla förberedelser inför vår thailandsresa, och det tänker jag då börja med nu. (jag tackar gudarna för min iphone)

vi kommer alltså att flyga från kastrups flygplats den 6e november. (och jag längtar så mycket att det gör alldeles ont i hela kroppen) min mormor och morfar kommer att köra mig och paul till flygplatsen, då vi inte riktigt vågar ta tåget. man vet ju faktiskt aldrig om det händer något som gör att tåget blir försenat eller liknande. (mamma är väl mest orolig, men hon har faktiskt rätt)

i förrgår kväll satt vi och beställde lite saker ifrån taxfree-katalogen till ditresan. färdgodis till flygresan, baginbox med rosévin åt mig, mintu till paul och solkräm.

 

vi kommer att komma fram rätt så tidigt på morgonen den 7e november, och då blir det att hitta taxi till vårt hotell i Ao Nang, Krabi - nämligen Aree Tara Resort. vi har varit i kontakt med hotellet angående att vårt plan landar så himla tidigt på morgonen, och dem lovade att ordna ett rum åt oss när vi kommer så vi slipper vänta till ordinarie incheckningen vid 14.00. 

på detta hotellet kommer vi att stanna till den 17e november, därefter bär det av till Patong, Phuket istället. men det kommer jag att berätta om i ett annat inlägg en annan dag!

klicka på bilden nedan för att komma till hotellets hemsida!



Jennie

Bytte för att jag var trött på den och att jag ville börja om i livet vilket bloggen ingick i.. Hoppas det var ett bra svar :)

2010-10-20 @ 18:08:04
Bloggadress: http://jennies.webblogg.se/

marie

Guuuud vad härligt det ser ut! Ska hoppa in på deras hemsida å kolla lite mer sen :D



Vet inte fall jag hinner göra ett jätte inlägg just nu efetrsom att du ville ha kommentaren innan kavrt i... Jag har några minuter på mig att knåpa ihop något :D



Jag tar inlägg för inlägg i blooggen nu :D haha!! Annars blir det alldeles för stressigt ifall jag ska kommentera alla. Nog om det nu.. över till inlägget å thailand! :D



FYFAAAN vad jag är avis! Men taxfree?? Det får man väl bara när man åker charter?? Eller är jag helt borta? Förmodligen är jag det. eller menar du dendär taxfreen som är innan man går på planet? nee?? Eller? Faaan vad dum jag är! Duktig var jag iaf som köpte slingor så att jag slipper uppfattas som något jag inte är :P



Jag har kommit på en till sak som jag vill att du skriver om thailand :D Hahah vad du packar ner i väskan! Det är viktigt! En hel lista på vad som finns i väskan. Allt ifrån bikinin till tops :D Allt :D!!!! Jag vill följa eran resa in i minsta detalj! hahaha, nästan så att jag borde göra en liten doscka utav mig så kan du ta med mig så kan jag åka med också ;) hahahaha!!



får skicka iväg denna kommentaren så att du säkert hinner få den innan du stänger av! Massa pussar å kramar!

2010-10-20 @ 18:32:32
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Becca

Nice hotell. Jag rekommenderar minst solfaktor 50 för den som inte vill bränna sig, men sen beror det mycket på vädret. Det var inte så bra när vi var där på lågsäsongen i december förra året, men hoppas ni har tur med det!

2010-10-21 @ 09:11:49
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0