Linas Matkasse ???

läste en annons i tidningen igår angående linas matkasse. det ska vara ett företag som handlar ingredienser för fem middagar för fyra personer som man får hemlevererad tillsammans med recept för samtliga middagar en gång varannan vecka. det låter hur härligt som helst. man får variation i vilka rätter man lagar och lär sig laga något nytt som man sen kan göra helt själv utan att använda recepten. hur smidigt är inte detta? jag ska minsann övertala paul att vi ska testa detta.

någon som testat?
någon som vet om det är bra eller dåligt?
ge mig synpunkter och berätta om era erfarenheter...



becca

Hejsan. Vill du vara med i kampen mot bröstcancer och stödja rosa bandet? Gå in på min blogg och tryck på länken i första inlägget för att gratis skänka 10kr till stöd för rosabandet. Sprid detta vidare, målet är att komma upp i 25000kr genom ett enkelt litet klick skänker du gratis 10kr och är med och bekämpar du oxå.. Tack för din hjälp!! /Becca

2010-10-12 @ 17:14:15
Bloggadress: http://myranstankar.blogg.se/

Anna

Det har jag aldrig provat men det llät väldigt spännande! Du måste berätta hur det var om du provar. :)

2010-10-12 @ 19:24:23
Bloggadress: http://qtee.blogg.se/

Moster

Kolla med Tobbe & Mia. Dom har prövat. Vet ej om dom fortfarande har det men dom hade det i somras iallafall när vi träffade dom hos Mattis. Mia hade nämligen ett recept med sig.

2010-10-14 @ 22:58:09

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0