pocketböcker (check)

då har jag beställt några pocketböcker inför thailandsresan. det kan vara rätt skönt att ha med sig att läsa på stranden och så känner jag, jag älskar i alla fall en lugn stund i solstolen med en bra bok och bara känna att jag är ledig och att jag inte har någon tid att passa och bara kan ta det lugnt. det är avkoppling och semester på hög nivå för mig.

på cdon var det rea, 2 pocketböcker för 59 kronor och det utnyttjade jag. sen hittade jag även en rabattkod som innebar att det blev gratis frakt också, kan inte bli bättre.

tänkte med detta inlägget berätta vilka böcker jag beställde, så om någon har läst dem så kan ni väl berätta vad ni tyckte och kanske tycka till om vilka jag bör ha med mig! :)




Sandra FP

Haha ja jag trodde jag skulle dö!! Usch ne, men hon va lite vettig iaf

2010-10-20 @ 17:49:42
Bloggadress: http://falconstone.blogg.se/

marie

Inte läst nån utav böckerna så kanske att jag fjäskar med dig å lånar med mig när vi åker några veckor senare :P Men de verkar riktigt bra! Jag hade ju med mig en sjukt bra bok till Kreta nu när vi va där! Synd att jag inte tänkte på det isf kunde jag tagit med den så kunde du läst den också :D För bra va den verkligen! Har en massa böcker här hemma men inget som jag riktigt orkar läsa.. Det är liksom kul när man börjar men när man väl lägger ifrån sig boken så äre inte så kul längre. Men så äre ibland!



Men tror att du valt helt rätt böcker :D hahahah det är värsta samlingen i trappen! hahaha!! Alla grannarna står å pratar utom jag, för jag sitter här å skriver till dig ;) Jag tycker iofs det är roligare å betydligt mycket vettigare än att stå där ute i ett kallt trapphus??? :P Jag kanske ska gå ner å fråga ifall de vill ha lite fika medans de står där å babblar om... jag har ingenaning! Vad brukar man babbla om i trapphus?? Vilken granne man stör sig på kanske? NJee.. alla som bor här är ju samlade utan jag.. haha där har vi det! De snackar alltså om mig?! hahaha!!



jisses vad jag gled ifrån böckerna med att komma in på att jag hörde grannarna?! Struntsamma.. kommer nog skena iväg i de andra kommentarerna också ;)



Nu ska jag snart mysa med micke :D Han är ju på ingång som sagt var. Förresten yogamattan va kanon! Funkade alldeles ypperligt till wii :D Helt kanon! Nästa gång får jag inhandla lite vikter eller nått annat så att jag kan få lite mer effekt :) Nog om det!



Tänkte ju spana in erat hotell också ;) Haha, hemskans vad mycket jag fick att göra helt plötsligt! Pussar

2010-10-20 @ 18:40:54
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0