precis som alla andra, and I like!

igår klickade jag hem en underbart snygg jacka, som det känns som att precis alla andra också har köpt. den är slut i alla butikerna och det tar inte lång tid från det att dem fyllt på lagret på nätet förrän den är slutsåld där igen. men den här gången lyckades jag klicka hem den innan den tog slut!

jag skiter i att precis alla andra kommer att ha en sån, för jag gillar den och det är det enda som betyder nåt för mig.


sen att den bara kostar 299:-

det kan inte bli bättre för mig! :)



marie

Ahhhh!!! Galet snygg jue! :D Vill också ha en skinnjacka men jag får nog nöja mig med alla mina trehundra pälsjackor :P Haha!! Skämtåsido, jag ska nog minsann allt äga en skinnjacka innan nästa år :D Det är ju jul snart ;)



Joorå det är okej, dagarna flyter på och jag hänger med så gott det går! Om man bortser från idag då, när jag trott att det varit fredag hela dagen... :/



Ingenaning! Ni åker ju snart men hade varit kul att ses innan ni åker :) Får höra med herren! Har ni börjat packa än? Va heter det. jag vet vad du kan skriva om nu förresten.. Förberedelerna och alla tankar kring resan :D Jag kaske rent av ska börja blogga åt dig? Eller bestämma vad du ska blogga om just den dagen.. :P Det är ju en idé! Har du något eget du vill skriva om så får du ju skrva om det också..



Shiiit vad jag ballar ur idag :S Något är ju allvarligt fel! Kanske har medicinerna börjat ge effekt! Mn kan ju hoppas! Haha frågan ärju bara då hur det kommer bli när jag öker dos?? hahaha!!! RYSARE!



Nix, nu ska jag spela mitt 49 kr´s backpacker och resa lite i brist på annat. Kanske ses vi på vägen? Jag hoppas det! Masssa pussar å kramar!

2010-10-07 @ 17:20:16
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Jennie

Den är skitsnygg men den satt inte alls bra på mig tyvärr :( Blev inget köp.

2010-10-09 @ 18:19:45
Bloggadress: http://nennsan.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0