stort ullared-fan ?

hmm, det var inte alls längesen jag var i ullared, då tillsammans med min söta och bästa vän pp! supertrevlig dag hade vi, det finns inte mycket som kan mäta sig med allt jag gör tillsammans med henne! :)

men imorgon är det alltså dags igen. inte för någon större shopping direkt till mig själv, utan mest till hushållet. det blir inga större summor eftersom vi ska till thailand nästa vecka, men dock en trevlig utflykt tillsammans med en vän!
det handlar liksom inte bara om shopping för min del, att bara gå där är skitkul!

tänkte dela med mig av en lista på speciella saker jag ska titta efter imorgon:

- yoga/pilates matta
- benskydd till hifhof
- benlindor och schabrak i samma färg (annan än svart)
- alkogel (till thailand)
- badrumsmatta (lurvisson bajsade löst på den vi hade)
- kuvertlakan 160cm
- duschmunstycke
- bikini-överdel
- familje-kalender
- matvaror (ex. pasta, kryddor, bröd m.m.)
- tvättmedel
- sköljmedel
- adresslapp till pauls resväska
- rattmuff (måste vara svart)
- brassestol till paul (hoppas dem har det fast det inte är sommar)
- ridbyxor (mina favvisar fast i annan färg)

tänkte även titta på en stor klösmöbel till katterna som dem hade i djurbutiken mitt över gatan, men får se om jag köper en, dem kanske inte ens har någon kvar. men både jag och paul är sugna på att ge dem en stor möbel att busa i.

ja, det var väl det. inte alls mycket om man ser till andra gånger jag varit i ullared. ska nog komma billigt undan, det är dessutom inte jag som betalar allt heller. har ju matkonto som täcker allt vi handlar till hushållet och hemmet, så det ska nog bli skitbra!

ser faktiskt fram emot det oerhört mycket!



marie

Hallå gosefian! :D

Nu ska jag svara på din kommentar!



Visst blir det enklare, men det är svårt ändå eftersom att han bara sitter och stirrar in i väggen och frågar vad jag kan göra åt det? Mnen jag vet ju inte. Jag sitter ju där för att ja gbehöver hjälp, för att jag behöver få hjälp med att komma på vad det är jag behöver. Han ger liksom inte mig något att jobba med så det är nog det som gör att jag inte vill dit. Har fått en till tid till honom nu i veckan så på torsdagar är jag också där. Kan alltid hoppas på att man kommer nånvart nu när man utökat tiden. Jag håller tummarna iaf!



Joojoo, men räknar de inte en väska per person? Eller 20 kg per person eller vare nu är.. jag har ingen koll! Haha!! Jag vet bara att övervikt INTE är bra, det blir ofgtast dyrt. haha!!



Jaa men alltså jag skrattade rätt hysteriskt när chrille sa det till mig varpå jag kontrade med att hela jag är brandfarlig så mycket spray som jag har i håret! haha!! Jag är redan farlig i kombination med eld :P så ifall jag har lite alcogel?? Det gör ingen skillnad! ;)



Men absolut! I Thailand behövs det!



Håller alla tummar å tår ska säga till micke att göra det sen också. men jag önskar dig INTE lycka till! De betyder ju otur :D Men det kommer gå superbra! För du är du.



hahahha jasså du?? Det tycker du? Men okej.. jag får göra detta senare :) Efter att jag diskat. Ska ju prata med dig mellan varven också ;) Så jag tar det sen lite senare det lovar jag! En lista önskade du å en lista ska du få :D Vi skrev faktiskt en igår jag och Micke :)



Kan bara instämma! Vi MÅSTE ses en snabbis imorgon :D Vi kan ju liksom bara "amen hej är du här?!".. haha!! Underbart ska det bli iaf! LOVE

2010-10-26 @ 17:01:30
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Emmelie

tyvärr så såg jag inga .. :(

2010-10-26 @ 17:02:55
Bloggadress: http://twwinie.blogg.se/

marie

haha precis när jag skickat iväg smset så uppdaterade jag på min sida å då hade du skrivit ;) Vilket sammanträffande!



Alltså fattar du vilken underbar människa du är eller? Du ställer verkligen upp på allt å alla du! Det är därför jag tycker så mycket om dig :D Men jag fattar, kan vara skönt att komma iväg lite när det inte är toppen..



Njee, vi hade övervikt men vi slapp betala, va antagligen inte så hårda på sånt.. Fast det var inte så mycket övervikt.. Inte i resväskan iaf.. haha!! Värre var det med handbagaget ;) hahaha!!! Där snackar vi övervikt men vi slapp väga bagagen sååå.. TUMMEN UPP :D



Jag har sagt det varenda gång som jag varit hos honom att jag vill byta. Men jag får bara samma svar och det är att jag får ställa mig i kö igen isf. När man sedan frågar hur lång väntetid det är, då får man till svar att de prioriterar? men okej?! Ifall de nu prioriterar vore det inte bättre att ge mig någon annan att prata med istället för att ta in en till? Å låta mig stå i kö igen? Jag fattar liksom inte det. Å det är ju inget kösystem som de säger att det är ifall de prioriterar? Det är ungefär det vi snackar om varenda tisdag som jag är där i en timme.. Att jag vill byta. Jag får inte ut allt för mycket på att gå där.. Sen nu senast när jag va där förra gången.. Då säger han att han tycker att vi gjort framsteg? haha, okej? Vad för framsteg?!... Han ger jag inte mycket för. Inte mamma heller. Jag gillade han som jag hade innan, men han slutade för han fick en annan tjänst uppe på psyk. Tråkigt faktiskt för han va riktigt bra och där kan man snacka att man verkligen fick hjälp. Vi träffades ju 2 gånger i veckan, hade mail kontakt och jag skrev i böcker som jag skulle lämna. Det var bra!



På ullared? Japp det har han, jag släpade med honom engång .D Haha han är faktiskt rolig att gå med för han är också sån som bara kan gå runt å glo i timmar :D Helt underbart den killen! :D Så han håller jag hårt i ;) Imorgon ska han ju träna på kvällen så lite tempo får vi ha men ändå.. Några timmar blir vi nog där :) Ajjemän, ska slänga upp listan såfort som jag hunnit diska upp. Går på en kvart kanske :D Sen kan jag sitta här tills du är tvungen att stänga ner datan :) Springa en vända ner till tvätten kommer jag nog iofs bli tvungen till att göra så att vi blir klara nångång!....

2010-10-26 @ 17:18:37
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

Zooom, nu va listan klar! Disken också för den delen.. Nu är frågan ifall jag ska orka starta dammsugaren också? Kanske lika bra så att det blir någon ordning här å jag får gjort alla mina dagliga sysslor å int ebara suttit ner på arslet heeela dan! Imorgon innan vi åker ska jag träna iaf!



Haha, nu kom jag på en tillsak förresten, kanske att jag råkar slänga ner lite BUS också ;)

2010-10-26 @ 17:41:54
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

Segt! Men kan man inte bara ta enstaka lektioner då? Eller det kanske också är dyrt? va du tvungen att börja rida? :P



Hahahahahaha!! Som en jorden runt resa! haha!! De har väl inget val? De vill väl ha frid i stugan?! Så resonerar jag iaf. Lika bra att få det överstökat så dröjer de tills nästa gång :) Vi åker dit när ni kommit hem från thailand :P hahaha!! SURPRICE för killarna liksom ;) Nee guuud vad elakt! Finns det inget annat stort roligt köpcentrum nånstans? Vi kanske borde åka till london? julshoppa? :D Det hade minsann varit något! Tåls att tänka på :)´



Kom hit med tvätten så kan jag fixa det åt dig :) Va faktiskt på tiden att jag tvättade nu inte gjort det på två veckor! haha!! Bara nån maskin där imellan för att herren behövde träningskläder.. Annars har jag varit riktigt lat vad gäller tvätthögen! Men nu kunde jag inte gömma den längre så nu fick jag vackert ta tag i den! :) Det är ju skönt sen när det är klart!



Fattar att du är stressad. Men kan inte Paul tvätta? Bara nån maskin? Eller det viktigaste som ni ska ha med er iaf? Resten är ju lite "skitsaksamma" egentligen. De kommer ni inte ha med ändå. Men jag fattar vad du menar. Förresten när kommer listan upp eller de där frågorna om resan? Nu borde du väl ändå kunna svara på dem?



Äsch! Vi glömmer det :) Alla gör vi misstag, det är mänskligt! haha! Vi drar ett streck över det, låtsas som att det aldrig hänt. JKag var kanske inte heller världens snällaste.. men vi glömmer det. Vi gör om å gör rätt istället!



LOVE

2010-10-26 @ 17:50:32
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

Hahah det är ju oftast så! Haha!! Undra varför det blir så?

Just det, en kajal ska jag köpa också! haha!! Kolla du ser ju bara redan nu? Kommer på sak efter sak... Men kajalen kom jag på innan idag..



Kommer bli kul att kolla på dendär listan imorgon när man kommer hem å ser att hälften av det man skulle ha har man inte köpt men man ändå kommit hem med betydligt fler saker än vad som stod på listan!

2010-10-26 @ 17:53:13
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

Nix kollade inte igår, har inte följt de sådär jättebra nu denna säsongen.. Tacka vet jag kanal5play.se ;)Tänkte kolla idag faktiskt. Micke jobbar ju så jag är själv så kan göra lite vad jag vill.. Inom rimliga gränser då!



Vi åker den 7 februari :) Så i januari skulle väl passa fint? haha har de inte rea då? :P ahha!! Fyyfaaan! Vi kanske ska ta å skippa ullared då å dra ut dansa istället? :D



haha å då tycker du att jag borde komma ihåg dem? kan du inte kolla längre bak i dina kommentarer bara så finns de ju där? Annars vet inte jag hur jag ska få tag på dem igen? :.. Eller menar du att jag ska skriva nya? Tycker faktiskt att du ska kolla bland dina kommentarer :)



Fyyfaaan vilken klockren kommentar! i like!



Visst är det sann vänskap! Vi har varit med om mycket ihop tycker jag alt! å mer ska det bli :D MYCKET MER! MASSA KÄRLEK

2010-10-26 @ 17:59:07
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

Okej! Kommer bli krävande att åka till ullared imon! haha!! Kanske slutar det med att man inte kommer hem med något? Neee.. Vad dillar jag om?



Men du har faktiskt rätt i det att det kommer bli kul att jämföra listorna.. Å jag som är ensåndär som bara kan lägga ner hur mycket som helst... Men lite pli har jag allt på mig själv!

2010-10-26 @ 18:02:02
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

Tycker jag låter toppen! Men först ullared annars finns nog risken att man inte orkar.. Så det är nog bäst att ta det först! haha, kanske ska köra med att man är tvungen att hitta kvällens outfit just där.. haha!!



Förresten, har ni planer för nyår?



Joo men så borde man väl kunna göra? Eller där du rider nu? Finns det ingen som är duktig där då som kanske kan ge dig lite lektioner?

2010-10-26 @ 18:06:26
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

Men kan inte vi styra upp något då? :D Hade ju varit hur kul som helst! Å klä upp sig riktigt riktigt fint å bara må toppen! Det hade varit hur underbart som helst jue! :) Vi kan ju kolla på det iallafall?



Ahhaa, men du hittar säkert en lösning! Önskar att jag kunde hjälpa dig på något vis men jag tror inte att det går.. Men du kan ju alltid höra dig för ifall det finns någon lösning. De kan säkert sy ihop något som passar dig, efter dina önskemål. Tro du inte det? Har fått för mig att "häst folk" är sådär supertrevliga!

2010-10-26 @ 18:14:07
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

Springer bara ner till tvätten lite fort :) Skyndar mig!

2010-10-26 @ 18:24:18
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

ÅÅhh det låter ju helt underbart! :) Det tycker jag absolut att vi ska köra på! Ska det bara vara vi? eller ska det vara fler? Eller vad är tanken? Ska vi vara hemma? Eller ska man ut på krogen? Eller?? haha tuuusen frågor!



Det får du absolut göra! :) Kanske hinner vi ta en snabbisfika imorgon? :)



Ahh jag fick sprutor.. Alla dedär sprutorna, hann ta två (man ska ju ta tre) så den tredje tog jag i augusti.. Så jag va lite halv odödlig, men nu är jag helt odödlig! Vi käkade inga tabletter.. Där emot så hade vi med oss mot diarre å en massa annan skit! Ett litet mini apotek kan man säga att vi hade med oss! Å Myggrollon! haha!! Det köpte vi en ny där nere å bra är dem! Kan inte säga annat! Sen fick ju sticka till apoteket när jag brände mig på en manet :( Eller rättare sagt manet brände mig.. Fick npgon hokuspokus blandning utav någon försäljare nere på stranden, å hon sa att till apoteket ska vi inte gå, men vi gick dit ändå :) Lite extra har aldrig skadat!



Dendär manet fanns förresten i havet i Ao nang :P Tänkte att det kunde ju vara bra att veta :P Men det var när det va.. va heter det? Såntdär vatten som är långt ut? men guud?? Jag kommer verklgen inte på det.. Du fattar säkert! Så vi badade iaf längre ut än vanligt.. å sen VIPS, när vi skulle gå upp så bränner det till som faaaan på mina fötter och jag tror att jag ska dö! Fasiken vilken smärta! Börja storgråta å blir irriterad på Micke för han säger "Men det är inget, det kan inte ha varit så farligt, det syns inget".. Sen kom det både blåsor och blev helt rött.. Men det försvann sen som tur va! :) Mickes pappas tjejs barn, brände sig också när dem va där.. så tänk på det att vara lite försiktiga!!



love

2010-10-26 @ 18:33:31
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0