blogginspirationen tillbaka?

det har blivit väldigt mycket bloggande nu dem senaste dagarna, eller ja, igår och idag i alla fall. har känt att jag vill blogga och att jag haft något som jag vill berätta om. kan det vara inspirationen som sakta smyger sig tillbaka?
jag vet inte, men kanske.

idag har vi dock fått ett besked med blandade känslor, bortsett då från det positiva från banken.

paul har nyst väldigt mycket den senaste tiden och vi har trott att det varit att han snusar så himla mycket, så han håller på att trappa ner med det för att kunna sluta innan vi åker till thailand, all credit åt honom!
men förra måndagen var vi på vårdcentralen för att han skulle göra allergitest, vilket har resulterat i att han är allergisk mot pollen, damm och kvalster, häst och på gränsen till katt. rätt så mycket om man frågar mig.
jag har funderat, och det var flera år sen jag tog allergitest senast så har bestlutat mig för att även jag gå och göra ett test, läste nämligen att man kan utveckla allergi och möjligt är att han gjort det och att då även jag gjort det. vi får se.

imorgon blir det alltså storstädning där hemma för att få bort allt damm och förebygga hans nysande, och nu ikväll ska han till apoteket för att köpa allergitabletter.

tänk så mycket ett blodprov och ett telefonsamtal kan förändra, tänk så många svar man kan få på frågor på ett så himla enkelt sätt.

ja gud, nu ska jag spöa skiten i joel i skitgubbe!

och en sak till, iphone är fan det bästa som gjorts inom den tekniska världen på senare år!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0