överraskningar i brevlådan

vem tycker INTE om att få annat än tråkiga räkningar, propaganda inför valet eller besked från pensionsmyndigheten om var dem placerar ens pengar.

jag har ju inte varit hemma nu tis, ons och tors denna veckan men jag väntade på en hel del saker som skulle komma med posten, och när jag kom hem i morse fanns en del av sakerna jag väntade på hemma på byrån, dock inte allt, men man kan ju inte få allt här i livet. so I've heard...

tänkte i alla fall dela med mig av vad som fanns på byrån:

 

gummiskydd till mina sporrar


svansreflex till hästen


nageldekorationer och halsband med hello kitty


2 st ursnygga tunikor från Gina Tricot




sen i tisdags innan jobbet var jag in om en snabb sväng på NovaLund i Lund för ett kort ärende, då hittade jag något ursnyggt som jag bara inte kunde låta passera förbi!

leggings med nitar längs båda benens utsidor


leggings behövs ju alltid, när det är rea är det bra!

nya svarta leggings och ett silverarmband slank också ner i shoppingpåsen.



det var nog allt för den här gången!

men jag lovar, det kommer fler gånger, because I love shopping!



marie

Kan nog hjälpa dig med ditt dilemma hurvida du ska köpa leggings eller inte.. Du har ju redan inhandlat 3 nya?? Då behöver du nog inte ett par till :P



Mjoo det är väl sant, men ändå svårt att fatta. Önskade på någotvis att han kunde se det, läsa det. Gick in på msn efetr att jag skrivit det för att se fall monika kanske va inne då tänkte jag nämligen ha skickat länken och bett henne säga till pappa. Dock så kommer jag ihåg vad jag fick för svar sist... "Måste jag gå in och kolla där?"



När det gäller pappa har jag helt gett upp nu. Det finns andra jag kan lägga min energi på. Personer som uppskattar mig. :) Men visst gör det ont, men samtidigt inte. Aja, nog om det..



Juste... en sak du inte behöver lägga pengar på är nageldekorationer å hello kitty! Du ska till thailand snart älskade du! För visst skulle ni till Patong? I deras "köp centrum" har de som marknadsstånd längs mitten där finns/ fanns det iaf en vagn full av hello kitty! Du kommer väl ihåg bilden som jag tog?...Dock är priserna ganska vanliga, men något billigare å de har så mycket mer än smycken!!

2010-09-11 @ 09:31:18
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Sophie

Så kul med överraskningar och en massa nytt :)

Hoppas du får en fin helg !

2010-09-11 @ 11:59:53
Bloggadress: http://lifeassophie.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0