TIPS: naturdiet smoothie

företaget naturdiet har sjukt goda smoothies som måltidsersättare vid önskad viktnedgång, som jag har (och säkert många andra).

jag har inte provat dem innan men mamma manade på och dem är ju riktigt goda. såna shake med pulver är ju ingen hit egentligen, det vet väl alla. men dessa smoothies, dem är lite dyrare men ack så goda.

nu ska jag verkligen kämpa!

jag har sagt det flera gånger, men igår när jag såg mig själv i spegeln, gud va dåligt jag mådde. ville inte titta längre. ville bara bort och typ dränka in mig i stora kläder för att dölja min kropp. det måste väl vara ett tecken på att jag är redo att ta tag i problemet?

jag har nämligen kommit fram till att man absolut inte ska försöka gå ner i vikt om man inte är tillräckligt motiverad till det, för då misslyckas man.
när man är tillräckligt motiverad? ja det är ju en fråga som har olika svar beroende på vem man fråga, men just nu känner jag mig mer redo än nånsin.

nog babblat om det, det var ju en supergod smoothie jag skulle tipsa om. DEN HÄR:



Jennie

Kan inget annat än att hålla med dig! De är supergoda, men det är tyvärr inget för mig som opad. De innehåller för mycket socker. Men, men det går precis lika bra att äta en frukt eller liknande. ha en fortsatt bra dag! kram Jennie

2010-09-09 @ 14:55:39
Bloggadress: http://jennieskrypin.blogg.se/

Jennie

Det har du rätt i! Då är det väl egentligen inget att diskutera, kör på. När det gäller renoveringen så kan ni göra mycket själva. Jag trodde att ni skulle flytta ifrån Ängelholm, då det är långt för dig till jobb. kram

2010-09-09 @ 14:57:55
Bloggadress: http://jennieskrypin.blogg.se/

marie

Du din lilla skit!!! Har inte jag snackat om dem tidigare? :P Hoppas att det går bättre nu då! :) Håller tummarna, vill ju att du ska vara nöjd med dig själv!



Ni borde väl kunna ta båda? Det är ju bara att ni tar lönen till thailand å lånet till de andra? Du fattar vad jag menar va? Annars så väljer ni Thailand, den saken är säker!



Saknar dig!

2010-09-09 @ 16:08:45
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Sandra

Den med blåbär är min favorit. Himla smidigt att ha med sig till jobbet om man inte är så inspirerad att äta något ordentlig mat också :D

2010-09-10 @ 07:25:23
Bloggadress: http://saanra.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0