det där med converse?

jag har typ aldrig riktigt förstått vad det är som är snyggt med dessa converse som precis ALLA envisas med att gå runt i. jag har aldrig ägt ett par, inte ens ett par likadana men som är kopior. jag har aldrig gillat dem.

men så häromdagen när jag letade kläder och tog på mig och skulle iväg, kommer inte ihåg var det var jag skulle, så kommer jag på mig själv med att tänka "fan va det skulle vara snyggt med ett par converse till detta!"
och det är ju bara såå INTE JAG att tänka så. inte om dem skorna.
men så funderade jag lite till, och jo men kankse ändå?

VAD TYCKER NI?

ett par vita i så fall...

 

sen kommer ju ännu fler frågor. som t.ex. är dom sköna? nackdelar?


marie

Ett par converse skaru verkligen köpa! :D De är faktiskt riktigt snyggt och bekväma ärom säkert också! Varför skulle typ resten utav sveriges befolkning annars ha dem?! :S Jag har fake, men de är lika sköna för det!



Med vita är väl nackdelen att det blir skitiga fort... Men det finns tvättmaskin! Jag tycker absolut att du ska införskaffa dig ett par! Jag själv ska nog faktiskt denna sommar också investera i ett par äkta :) Fast med smalsula. Inte den tjocka du har bilden.. Sen säger de flesta som har skorna att de håller hur långe som helst så om man tänker efter är det ju en bra sko att investera i :)



Snart lööördag :D

2011-04-28 @ 08:00:42
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Becca

De är jättesköna, MEN. Jag har gått väldigt mycket i mina och har fått ont i ben och fötter, men nu går jag i mina easytone för det mesta och i converse lite så nu känner jag inget. Vita är jättesnyggt till sommaren!

2011-04-28 @ 09:28:57
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0