myslunch och shopping!

idag har varit en riktigt bra dag, har ätit lunch med världens bästa linda och sen har jag även varit inne en sväng på NewYorker, hittade dock inte något i klädväg alls till mig själv, vilket är ovanligt när det gäller den affären. vet inte vad det är, men det har varit lite glest mellan fynden där den senaste tiden. keep up newyorker...


MEN,
i mitt påskägg fick jag ett presentkort där av mamms och papps. kollade därför runt på nåt till paul, men även där var det glest idag. tyvärr.


det är ju dock så, att jag har en poäng som jag vill komma till här. och det är att det finns en väska där som jag kunnat typ dö för, ursnygg är den. jag kollade på den sist jag var där också men kände att jag har väskor, men inte en SÅN. så jag köpte inte den. men idag så var det som om den kallade på mig, det brände liksom i händerna när jag tog i den, det kittlade i magen att hålla i den och jag kunde inte låta bli.


jag fullkomligt ääälskar den och ångrar inte en millisekund att jag köpte den! :)

 



fick även ännu en sak fixad och det är den sista lilla födelsedagspresenten till paul, så det är bara att bocka av det på listan. CHECK!


dessutom köpte jag lite mer dricka till hans kalas, får köpa lite till, orkade inte bära mer. hehe. inte lätt när man är ensam och handlar. då får man åka två gånger. hehe.

 

nu blir det huset fullt...



marie

Skicka bilen till england? haha va?! Skojjaru?! Men du skcikar ju inte bilen förren du ser att pengarna är överförda å de finns där..



Han gapar att jag ska hjälpa till med maten nu, så jag for väl göra det för husefriden..... SUCK! Jag vill sitta här å snicksnacka! Roligare liksom, får ut mer utav det. Men jag ska fatta mig lite kort här ändå, så kommer jag om några minuter snart igen ;D



Micke undrar vilka det är som kommer, hur många å sådär å ifall det blir utgång?



Självklart så saknade jag honom som tusan! Så njee det var verkligen inget som jag bara skrev.... Det menade jag! :)

2011-04-28 @ 19:32:22
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

Eller hur! Skor att dö för! Men du kommer fatta vad jag menar med att foten ser liten ut på lördag.. Det syns inte alls på bilden, men i verkligheten! haha! Det är typ som bebisfötter :P haha!! Svårt att förklara...



Blir tacos. Enkelt men gott! Vad mer kan man säga? :P



Låter kanon jue! Fast det är ju aldrig fel att gå till ställen där det finns lammkött heller :P hahahaha!! Börjar ju bli lite till åren nu så att säga.. haha!! Vi kör såfort han är klar, vet inte vilken tid det blir än bara... Men vi är väl nere vid sju, halv sju eller något sådant. SEGT! Så får komma iordning gjord, eller när skaru fixa dig?



bläää saknar dig! Ska äta lite fort nu ifall jag är seg på att svara...

2011-04-28 @ 20:01:40
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

marie

Han har nog bytt tid eller nått.. Jag vet inte faktiskt. Å jag bryr mig inte heller, bara han har lst det är väl det bra :)



Bestämt vad du ska ha på dig nu då? Alltså helt exakt? Det är ju skit att du inte hinner hjälpa mig! Men jag får väl mms typ 37.000 olika förslag :P

2011-04-28 @ 20:57:17
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Linda

Tack själv för en mysig lunch. Det får vi snart göra om.

Kramiz

2011-04-28 @ 21:16:03

Becca

Har en sån väska, men kanske inte helt likadan. Fast min är ifrån England.

2011-04-28 @ 22:08:25
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0