Give me some strength

Just nu hade jag verkligen behövt lite (Läs: mycket) uppmuntran och styrkekramar.
Det mesta känns tungt och jag har verkligen ingen ork eller lust att göra nånting.

Jag sitter här hemma i lägenheten helt för mig själv och tankarna far omkring. Den största och mest återkommande frågan är: Vad duger jag till egentligen?

Vad är jag bra på?
Vem uppskattar mig och varför?
Vad är meningen att jag ska göra nu?
Är allt jag gör tillräckligt?
Är NÅT jag gör tillräckligt?

Vill bara gräva ner mig just nu.

Något jag kan säga att jag är bra på är mitt jobb. Där vet jag min plats, jag vet vad som är min uppgift och jag utför den utan att någon kan säga att jag gör fel för det gör jag inte.

Jag känner att jag önskar att jag var på jobbet just nu. Tro det eller ej men jag gör verkligen det. Precis i detta nu finns det ingen plats jag vill vara på mer än mitt jobb. Jag vet att det låter otroligt men där skulle jag i alla fall känna att det jag gör är bra och att det räcker till. Och det är precis såna känslor jag behöver just nu.

Egentligen är det min jobbehelg just nu men min fot gör så ont att doktorn ordinerade att jag skulle stanna hemma fram till minst måndag. Inte vad jag behöver just nu kan jag säga.

Jag skulle vilja ha en trygg axel att gråta ut på och en stor, stark, varm famn att krypa upp i och bara vara. Men jag har ingen sån, och jag vet att jag inte skulle tillåta mig själv att visa upp mig så svag. Min fasad skulle kliva fram och ta över. Hur ska jag kunna riva denna mur? Den känns inte särskilt hälsosam för mig just nu...

Bläääää på allting!



marie

Vad är jag bra på?

Vem uppskattar mig och varför?

Vad är meningen att jag ska göra nu?

Är allt jag gör tillräckligt?

Är NÅT jag gör tillräckligt?



Du är bra på hur mycket saker som helst. Att du ens kan intala dig annat. Det gör mig nästan förbannad, men jag förstår dig samtidigt. Men tänk alla maträtter du gör? Hur du alltid försöker så att alla ska bli nöjda.



Vem uppskattar dig inte? Personer som inte uppskattar dig vet inte vad det ordet innebär. Å att uppskatta dig är enkelt. Du finns alltid där även om du inte gör det. Så vet man ändå alltid att du finns.



Man gör alltid så gott man kan, men beroende på hur man är som person och hur mycket press man sätter på sig själv kan man ibland ifrågasätta ifall det man gör räcker. Men har man bara försökt så är det tillräckligt. Ofta lägger man alldeles för stor vikt på just ifall saker är tillräckliga. Men se det såhär.. Det är tanken som räknas. Man kommer aldrig bli helt nöjd med vad man gör för det kallas perfektion och något sådant som perfekt.. Det finns inte. Det gäller bara att komma på det.



Ta hand om dig PP

2011-12-20 @ 13:03:55
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0