nu har jag tid igen!

jag tänkte försöka mig på att börja blogga och berätta om mitt liv igen. känner ett uns ny inspiration och framförallt så har jag tid nu. kanske inte hinner uppdatera er varje dag men så ofta som möjligt i alla fall. men jag behöver mina läsares sparkar i gumpen i form av kommentarer! ;)

just nu sitter jag på jobbet, och jag har kommit fram till att detta är helt rätt just nu. trivs riktigt bra. i morse fixade jag mina naglar, sen har jag kommit ifatt med bigbrother-avsnitten och se&hör är läst. mår hur bra som helst om jag ska vara ärlig. har såklart gjort nytta också, men det kan jag inte berätta om. hihi.

ikväll väntar kalas hos mina föräldrar, min lillebror fyllde nämligen år i tisdags så det blir att fira honom idag. kanske kan visa senare vad jag har på mig om jag hittar en bra spegel. först ska jag försöka hitta ett uttag så jag kan platta håret och så innan jag kör härifrån. det är inte det lättaste ska jag säga.

nej nu ska jag göra lite arbete...

ciao!


Beccis

sv: Sry för sent svar, jag har inte varit inne på bloggen på sååå länge. Men tack för att du gillade min utklädnad; man måste ju vara något oväntat :)

2011-02-27 @ 07:23:44
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0