ge mig frukost

jag är så hungrig nu att jag knappt kan stå upp, magen krampar som fan och jag ser mat framför mig varje gång jag blinkar. jag vet en som ska köpa frukostbullar på vägen hem från jobbet och sätta mig och mumsa på dem när jag kommer hem!
synd bara att jag inte har någon som kan sällskapa mig, dem flesta är troligtvis inte vakna då.

en stor jävla hotellfrukost hade definitivt inte suttit fel nu, skulle nog kunna göra i princip vad som helst för att få äta det just nu.

en sak har jag dock kommit på, när man är riktigt hungrig och magen är tom så ska man absolut inte äta lakrits. jag har läkerol med salmiak-smak och det får en att må illa. har känt det andra gånger också men har fortfarande inte lärt mig, gör om samma misstag gång på gång. fattar inte att jag glömmer det hela tiden.

snart är det dags att ringa och väcka älsklingen, som ska jobba hela dagen. själv ska jag göra en hel massa saker denna måndag.

-  rida
-  städa
-  träna
-  tvätta


sen till det kommer sova och matlagning. längtar även efter en riktigt varm och skön dusch just nu faktiskt. men den får vänta till kvällen när jag har tränat. orkar inte duscha flera ggr samma dag.

nej nu ska jag se om det är något bra på TV som jag kan roa mig med sista timmen på jobbet.
hoppas ni har sovit gott inatt.

ciao


marie

Nr. 1 då menar du eller?



Hur äre med dig idag? Puss

2011-03-15 @ 14:32:48
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0