changed plans ?

nu är det snart tid att gå hem, ska man ta en shake till frukost på vägen eller blir det bullar där hemma? det är frågan de. hmm, får nog fundera lite till på de. lutar åt det första, blev ju bullar igår. men vi får se.

det ser dock ut som det blir ändrade planer angående dagens göromål, tyvärr. eller ja, tyvärr ska jag väl inte säga, det är lite positivt med det också. får nog jobba istället, men det kan vara bra - jobba in min karensdag när jag var sjuk är inte fel.
kan ju alltid lite smått hoppas att jag kan vara ledig som planerat, men vi får helt enkelt se om det finns nåt sms från jobb när jag vaknar senare idag.

måste summera rederiets slut som BRA, fast det hade mycket väl kunnat fortsätta fler avsnitt. dock hade de kanske inte blivit så bra, säcken knöts ihop rätt bra faktiskt. dock känns det lite vemodigt att det nu är helt slut, det har ju varit en del av mitt liv så himla länge nu. kommer sakna det. menmen, får hitta nåt annat som sagt och det lutar faktiskt åt family guy. eller har någon ett annat förslag?

nej nu stänger jag ner och packar ihop.

ha en trevlig dag i regnet kära vänner!


Becca

Family Guy är bra!

2011-09-07 @ 07:54:37
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0