en natt med ösregn...

... tur man är inomhus! :)

fast besviken är jag ändå, för jag är sjukt sugen på en nattpromenad, men inte i detta vädret.

inatt har jag inte gjort alltför mycket mer än tittat på några avsnitt rederiet, vilket jag snart är klar med. just nu håller jag på att se det nästsista avsnittet av hela serien, nämligen avsnitt 317. herregud vad många timmar jag har spenderat tillsammans med detta program. helt sjukt egentligen.
helt ärligt så är det faktiskt en bra serie, man måste ju ha i åtanke att det var mer än tio år sedan den började att sändas så man måste ju såklart ha överseende med det.

det hade varit skönt att sova lite nu, men det kan jag ju inte nu när jag jobbar. men jag kommer att få vila och sova ut, för efter nattens arbetspass ska jag vara ledig 13 dagar i streck så jag ska inte klaga. inte för att jag har nåt speciellt bestämt som jag ska hitta på under min ledighet, men ändå.

imorgon ska jag t.ex. hem till paul för myskväll, och på vägen dit ska jag in om IKEA för att köpa plastbackar, för ett projekt under min ledighet ska bli att sortera och rensa i förrådet och lägga ut saker på blocket och så. mina kartonger med julsaker är kass så ska packa om och dela upp med paul och så. han får ju också ha lite i sin lägenhet trots att det mesta är mitt.
ska faktiskt bli riktigt trevligt att gå igenom förrådet. kommer berätta här om vad jag har till salu sen, har massor med hästsaker som är helt nya t.ex.
sen i slutet av min ledighet ska jag följa med mamma och moster på loppis för att sälja av lite. ska bli riktigt trevligt faktiskt. tänk om man får ihop lite pengar där som man sen kan köpa nya saker till nya lägenheten för. ja gud vilka planer jag har den närmsta tiden. ska faktiskt bli spännande.

nej nu ska jag se klart denna jävla tv-serien, börjar bli lite smått trött på den. måste se nåt nytt.

hejsvejs


beccis

Spännande spännande. Drick kaffe, de gör jag. Aldrig varit så pigg :)

2011-09-07 @ 02:23:12
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

frida

Hej!

Vad är det du jobbar med? :)

2011-09-07 @ 20:51:58

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0