Dålig stämning...

Just nu råder det otroligt dålig stämning inom mig och runt mig och i hela min tillvaro. Jag är så otroligt irriterad rent allmänt liksom. Inte helt utan anledning utan det är denna nedrans diskmaskin som spökar för mig. 
 
Igår var jag så otroligt glad och nöjd över att jag fått till en bra deal på en integrerad diskmaskin som är till vårt kök med samma lucka och allting. Det är ju det absolut snyggaste när den döljs med en kökslucka sådär. 
När vi kommer hem och ska ta en titt på hur det ser ut under bänkskivan med vatten och sådär så ser allt hur bra ut som helst, allt viktigt är förberett såsom vatten och avlopp och sådär. So far so good...
 
Vi kämpar på och monterar ut köksskåpet så den ska få plats. Och när vi sen sättern den på plats visar det sig att det finns några nedrans rör längst in som sitter i vägen så diskmaskinen sticker ut typ 2 cm ifrån övriga köksinredningen, ser förjäkla sorgligt ut. Så kan man ju inte ha det? 
 
Det känns som att man är helt tom på idéer nu också, huvudet går varmt och tankarna snurrar kring hur vi ska lösa detta problemet. Det är så otroligt mycket regler och bestämmelser och lagar och skit som man måste ha koll på. Får man lov att mecka med rören? Vad säger hyresvärden? Vad är våra skyldigheter och rättigheter? 
Ja gud, nu vill jag bara att detta ska lösa sig så vi kan andas ut. Var nog lite fel läge att ta itu med detta, har ju inte riktigt hunnit njuta av att inte längre ha lägenheten i Helsingborg på halsen. Nej då ska vi minsann slänga oss in i nästa projekt utan att mellanlanda i något som helst lugn. 
 
Nej minsann, nu är det slutgnällt. Nu ska jag försöka hålla huvudet högt, och hålla alla tummar och tår för att detta kommer att lösa sig på smidigast möjliga vis! 
 
Have a nice thursday my friends! puss & kram


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0