drömkåken : nytt favoritprogram

jag har hittat ett nytt tv-program som har seglat upp i topp bland mina favoriter, nämligen Drömkåken!
 
det handlar om några par som får en viss budget att renovera ett hus från grunden på bara tio veckor, ett rum i taget, och därmed tävlar dem om en vinstsumma på 500 000 kronor.
 
det är så himla inspirerande att se hur dem tänker, hur fantasifulla dem är och exakt vad som görs fel och vad som är ok och inte på en riktig besiktning, men även hur inredningsarkitekter och experter tänker och tycker om deras olika projekt. man ser verkligen tydligt hur olika människor tänker och tycker, med tanke på att alla har exakt likadana hus men resultaten blir så långt ifrån varandra som det bara går.
 
men det är ju inte bara det här med att bygga och renovera och inreda som programmet handlar om, utan dessa par skall även bo i byggröran under tiden och samarbeta och fördela arbetet osv. det kan nog vara en utmaning bara det.
 
det är ett typiskt tv-program som jag själv hade kunnat tänka mig att vara med i. det känns som en verklig utmaning. kan verkligen rekommendera er som inte har sett det att ge det en chans, men försök då att se det från början på exempelvis tv4play eller swefilmer.com.
 
 


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0