Vårkänslor

just nu har jag enorma vårkänslor, har suttit halva natten och tittat på olika sidor på trädgårdsgrejer. jag försöker fundera ut vad det är jag ska odla i min andra odlingskrage som jag inte sått något i än. 
vårblommorna är på väg upp i den andra odlingskragen. ska bli så himla spännande, det är första gången jag har sått nånting själv såhär sedan dagis/fritids och den obligatoriska solrosen. hehe. 
 
drömmer även om att ha en sån här på uteplatsen:
 
med denna dynan till: 
tänk att kunna ligga här och sola under varma soliga sommardagar på egna uteplatsen. katterna ligger i gräset och myser och blommorna blommar. detta i doften av grillat, mannen står nämligen vid grillen och förbereder middagen. ja, man kan drömma. men jag ska minsann göra detta till min verklighet!!! 
 
får nog se till att införskaffa ett sånt här också för att skydda utemöblerna vid regniga perioder:
 
är även lite i planeringsstadiet fortfarande vad gäller nästa grej,men planerar att köpa ett par såna här solcellsdrivna lampor som man liksom "gräver" ner i marken. hade varit riktigt snyggt att ha på varsin sida omgången till grinden liksom.
 
 
 
måste även få tag på ett par inte alltför dyra, men ganska stora utekrukor som jag kan planera några blommor i, tänker mig kanske 2 stycken. sen vad som skall planeras där i, har jag inte bestämt. kanske nåt sånt här:
 
 
ja vilka planer man har, men självklart kommer ingen av dem att göras till verklighet förrän efter ett ullaredsbesök, som jag har i framtidsplanerna. men det kommer inte ske förrän efter att vårt badrum är färdigrenoverat, vilket dem inte ens börjat med. 
 
ja jag kan väl säga att just nu mår jag bra, har härliga framtidsplaner och längtar till sommaren! 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0