desperate housewives

en serie jag intalade mig själv att den suger, precis som jag gjorde med the oc och alla som känner mig vet hur jävla stuck jag är i den serien. samma sak har hänt igen. jag är fast, totalt förälskad. och jag beundrar alla kvinnorna i den enormt mycket. är bara på första säsongen men har alla fyra plus lite av femte så kommer väl antagligen inte få långtråkigt den här veckan när jag är ledig. någon där ute som INTE gillar den?
än så länge så gillar jag bree mest. hon är fan härlig. men jag har inte kommit så långt in i serien, misstänker att hon blir mer och mer hemsk efterhand som serien pågår. med tanke på att folk kallar henne bree-slampan osv. eller har jag fel?



Sandra Gee

Ja klart jag kan! =)

Hehe Jag heter Sandra. är faktist 27 år.. Bor i Gbg men är från Småland. Jag jobbar som artist/låtskrivare.. Om dagarna tränar jag mycket.. innebandy/gym.. jobbar en hel del med musiken =)

Nej jag bloggar inte bara om musik.. men mest om musik.. just nu finns det inte så mycket att skriva om min musik.. Men vi släpepr snart vår ComeBack singel.. Sedan blir det ny turné m.m.. så då blir det att jag skriver mycket omd et.. Men skriver om annat allmänt om mig och vad jag gör på dagarna också.. men har inte haft nå o skriva de senaste 2 veckorna då jag vart sjuk och inte gjort nåt hehe..



SJälv då? Din tur.. hehe



KRAM!



Prenumerera gärna på min blogg =)

2009-02-17 @ 01:55:08
Bloggadress: http://sandragee.blogspot.com

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0