Helsingborgsfestivalen (ris eller ros)



Varje år, ända sedan jag var gammal nog att åka iväg med tåget själv och vara ute sent, så har jag besökt Helsingborgsfestivalen och tyckt att det var kanon.


Igår var inget större undantag, jag åkte dit tillsammans med Paul och hans kompis Anders och vi hade trevligt. Men ärligt talat, vad har jag sett i det här med festivalen innan? Det var väldigt lamt och allmänt tråkigt. Där fanns inte ens några roliga stånd med saker, samma saker överallt och massa massa folk och pundare överallt. Dem oerhört påstridiga rosförsäljarna var med påå än någonsin och det var bara mest jobbigt att gå omkring där.


Jag kan inte heller minnas att festivalen var så ihoptryckt på ett litet område. Vad jag kan minnas så var det mycket större och mer stånd och så, har det verkligen blivit mindre eller är det verkligen såå överskattat?


Något som däremot är positivt är all maten, för det kan man säga att där fanns mycket av. Annorlunda mat från olika ställen i världen till ett billigt pris. Och där fanns verkligen mycket att välja mellan, man hade definitivt inte behövt gå hungrig.


Karusellområdet såg väl ut som det brukar göra på alla ställen, ingen större skillnad där. Något som däremot finns i Helsingborg som inte finns på så många andra ställen är bungy-jump. Det ser så otroligt häftigt ut, men läskigt. Det är något jag personligen aldrig någonsin kommer att testa, det är roligt att se när andra gör det men gud, vem utsätter sig för något sånt? Vad som helst kan ju hända.


Visserligen var vi på festivalen första dagen, en torsdag. Jag tror definitivt att det hade varit sjukt mycket roligare på lördag kväll eller ikväll med ett gäng vänner och sprit i kroppen. Det blir en helt annan känsla då än att gå omkring nykter och tråkig. Men tyvärr så jobbar jag ju hela helgen så det kommer inte bli någon möjlighet för mig att uppleva det detta året.


Betyget som jag då ger Helsingborgsfestivalen är 2 av 5.


Har enormt mycket högre förväntningar på Malmöfestivalen!

kommentera gärna och säg vad ni läsare tycker, är det något jag har missat?



Louise Ewing

hej. nu har jag precis lagt ut min första outfit på min blogg. kommentera gärna vad du tycker om den!:)

/louise ewing

www.louiseewing.blogg.se

2009-07-24 @ 19:37:55
Bloggadress: http://louiseewing.blogg.se/

MISSEXTRA

Allt bra idag?:)

2009-07-24 @ 23:53:17
Bloggadress: http://carrosfashion.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0