Michael Jackson - DÖD!

nu har det hänt som många har
förväntat sig så länge, en av våra största musikartister har dött. KING OF POP har genom åren blivit ett smeknamn för denna enormt duktiga och musikaliska artist, bara namnet säger väl hur mycket omvärlden har älskat honom för hans musik?!
han drabbades av hjärtstillestånd i hemmet och fördes till sjukhus i los angeles, men hans liv gick inte att rädda. ni kan läsa aftonbladets artikel här.
nu i sommar och i höst skulle "vår kung" ha uppträtt i ett femtiotal konserter i london, kan bara tänka mig hur besvikna alla måste vara. det här skulle vara hans sista turné innan ridån går ner för honom, har han själv sagt i en presskonferens i mars. jag själv hade väldigt gärna velat gå och se honom någon gång under min livstid, men det kommer inte att ske. istället får jag hålla alla mina tummar och hoppas på att det finns ett liv efter detta och att jag i det livet kommer att få möjlighet att se honom uppträda live. men om det kommer att vara möjligt får vi aldrig reda på.


michael jacksons album thriller som kom ut 1982 är världens mest sålda album genom tiderna, och finns med i guiness rekordbok för 100 miljoner sålda album.
han är skaparen av moonwalken och finns inskriven i hall of fame både som artist (2 gånger) och som låtskrivare. genom åren har det figurerat en mängd rykten om sexuella övergrepp på barn, men aldrig kunde man säkert bevisa något, jag personligen tror inte på det. det är säkert bara någon töffe som vill tjäna pengar. men vad vet jag sittandes här i sverige?!
det har även figurerat rykten kring hans näsa och sin bleka hy. själv säger han att han bara har opererat näsan 2 gånger samt att han har lagt till en grop i hakan. hans ljusa hy beror på en hudsjukdom som heter vitiligo, och som innebär att man tappar pigment i huden och får vita fläckar, för som alla vet var ju michael jackson mörkhyad som barn och ungdom.


jag tror att mycket av det som hänt i hans liv har varit det som tagit knäcken på honom. tidigare i år kunde vi se bilder i tidningar osv. när han sitter i rullstol och kan knappt röra sig själva. med en hudsjukdom som långsamt förgör en, alla paparazzi-fotografer, livvakter, bara tanken och känslan på att inte kunna leva ett normalt liv, att ha ett förstört ansikte att visa upp när man är en så pass officiell person, att bli anklagad för sexuella övergrepp på barn, rykten som figureras i tidningar och samtidigt försöka leva ett så normalt liv som möjligt. vi vanliga svensson kan hur lätt förstå att det inte går, att det inte tagit knäcken på honom tidigare är för mig en gåta. han lämnade tre barn efter sig, varav det yngsta föddes 2002 och modern är officiellt okänd, stackars barn. detta barn kommer nu att tvingas växa upp med hemska rykten om sin far, och därmed kommer inte heller detta barn att kunna leva ett normalt liv, enbart för att dess far heter michael jackson är och the king of pop. helt sjukt att det ska behöva vara på det viset.
men visst är det skoj att läsa häntextra och se&hör. hihi. love it. så man kan väl inte klaga alltför mycket ändå. det enda jag kan säga är att jag är glad att slippa leva ett sånt liv.

en megamix-video av kungen är det sista jag tänker bjuda på i berättelsen om michael jackson.


with all my respects to his family
R.I.P.
Michael Joseph Jackson


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0