8 mars 2009

idag är det internationella kvinnodagen! det sägs att man ska uppvakta sin kvinna då. men inte har jag blivit uppvaktad inte. men det skiter jag i, rent ut sagt. såna här dagar är bara onödiga tycker jag, men det tycker jag väl antagligen för att jag inte vet varför den uppkom eller vad den innebär. och just nu känner jag definitivt inte för att ta reda på det.

vi skulle ju hämta upp marie i morse men hon dök aldrig upp, skickade bara ett sms om att hon kunde komma ner senare idag sen har hon inte hört av sig och inte svarat. lite dåligt. men tänk om något har hänt? har tänkt på det hela dagen när jag gått där på ullared. tänk om hon varit med, fan så mycket roligare det hade varit. menmen. jag och paul hade supermys i alla fall.
han handlade megamassor av kläder. fem par byxor och massa skjortor och t-shirts och tröjor och stickade och 48 par strumpor. haha. och sen när vi kom hem så konstaterade han att han inte behövde packa upp dem just nu utan att han kunde ha dem till framtida bruk. haha. han är för söt.
mina föräldrar och lillebror kom in om en sväng på vägen hem från ullared, dem var ju också där. och martina & martin också. simon vile mest kela med sin katt, och se hur stor den hade blivit. men mamma är lite förväntansfull också tror jag, fast hon helst inte erkänner det. hon lånade till och med hem mina kattböcker som hon kunde läsa. hon sa att det var till simon och det misstror jag definitivt inte, men jag tror allt att hon kommer kika igenom och läsa dem också. :)
vi åt i alla fall middag, fläskfilé chutney. receptet hittar ni här. supergott är det. och det blev lite över som jag kan ha imorgon till lunch. :)
efter middagen blev vi lite trötta så vi la oss på soffan för att se en film, repmånad. det var aslängesen jag såg den, men jag såg inte mycke nu heller för jag somnade. hehe. skönt var det.
nu ska vi bara göra iordning lite här hemma innan det är dags att pömsa. sen imorgon blir de gymet och garderobsstädning. kanske till och med att vi rensar i förrådet när paul kommer hem. vi ska i alla fall göra det en dag denna veckan när jag är ledig.
men nu får jag hjälpa till. ciao!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0