gå ner 3 kilo på 7 dagar

en diet som aftonbladet förespråkar på hemsidan idag. jag tror absolut inte på den. du kan för övrigt läsa om den här. 
om man blixtbantar ner massor med kilon på kort tid är det näst intill omöjligt att hålla det sen. kroppen blir van att äta lite och med få kalorier, när man sen börjar äta som vanligt igen går man upp blixtsnabbt, om inte snabbare än man gick ner. man kan till och med gå upp till mer än vad man vägde från början. och det är ingen bra metod. inte enligt mig i alla fall.
jag ska börja med cambridge-kuren på måndag. har några portionspåsar hemma som jag ska köra. kommer att tala om här på bloggen hur det går och om det ger resultat osv. jag har hört mycket positivt om den och har flera vänner och bekanta som lyckats oerhört bra med den.
för mig kommer det inte att vara den som är själva metoden, från början givetvis. den ska endast vara ett hjälpmedel för mig att komma igång och öka min motivation. annars tycker jag det är det som är svårast, att komma igång. just där i början när det känns som om ingenting fungerar och man kämpar och kämpar men inget händer. om något då händer snabbt i början så kan det öka min motivation och hjälpa mig vidare sen, även efter att jag slutat dricka dem där jävla pulversopporna. för dem är fan ingen höjdare. det kan jag lova.
men jag håller er läsare uppdaterade.


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0