ILSKAN ÄR OUTHÄRDLIG

måste bara kräka av mig lite ilska över en viss person. vill inte nämna något namn här med risk att någon/några tar illa vid sig. men om personen det gäller läser detta så kommer den antagligen att förstå att det är om honom/henne.
jag kommer att relatera till den här personen som en han men det betyder absolut inte att det är en han det egentligen handlar om. vill inte på något sätt att folk ska veta vem det är jag pratar om, fast en del människor som står mig nära eller som vet om det här kommer väl antagligen att veta vem det är jag pratar om ändå.

förstår inte hur man kan bete sig så mot andra människor. man byter flickvän som andra byter underkläder, går tillbaka till gamla flammor bara för att man känner sig ensam. börjar bygga upp en relation med en gammal flamma för att sen gå tillbaka till samma tjej som man flyttat ihop med två gånger redan och insett att det inte fungerar. jag förstår det helt enkelt inte. han super så oerhört mycket, fast han vet att han har i blodet att kunna bli alkoholist. (det är ju en ärftlig sjukdom sägs det) han sårar människor på massor av olika sätt. han försöker påverka andra människor att bli som honom. han flyttar runt och vet inte var han hör hemma. och han har mage att säga till en kompis att han bör göra slut med sin flickvän för att han är så tråkig när han har förhållande. jag menar, bara för att han inte lyckas hålla ihop med någon så betyder väl inte det att andra människor ska ge upp dem har för att han ska tycka att dem är roligare? man kommer ingenstans i livet genom att sitta hemma och supa och gå från tjej till tjej och flytta från olika ställen hela tiden för man blir utslängd därifrån och sen flyttar man för man inte pallar och sen vet man inte var man hör hemma. det är helt enkelt inte speciellt moget. han är inte en riktig vän. för en riktig vän ber inte sin så kallade vän att göra slut med sin flickvän för att han är tråkig när han har förhållande. det är något jag inte begriper. han pratar skit om sin väns flickvän, att hon är ful, äcklig och dum i huvudet. så gör man bara inte. han får visst tycka det, men han kan väl för fan hålla det för sig själv. det är inte lönt att snacka, allt kommer fram till personen i fråga förr eller senare ändå. att han inte fattar det. att han måste vara kvar på fjortisstadiet där man super, snackar skit och knullar runt. att han dessutom försöker få med sig andra personer i dem banorna, det är skrämmande. skrämmande...


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0