ilska och uppgivenhet

jag känner så himla mycket just nu att jag inte riktigt får ut det.

det skulle bli så perfekt imorgon, nu så vet jag inte hur det blir. varför kan man bara inte hjälpas åt med saker och ting? varför ska jag behöva stå med hela lasset själv?

jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva mina känslor just nu.
men en bild säger mer än tusen ord.



Sofie

Svar: Jag bakade pepparkakor och snöbollskakor tre gånger en vecka, så jag blev så himla trött på det. Knäck har jag tänkt fixa, men pappa ska laga något liknande till Jul så jag struntar i det.



Men gud vad tråkigt om det inte blir som du tänkt imorgon! Jag älskar att planera och brukar göra så in i minsta detalj. Därför brukar jag bli så jäkla förbannad om något går fel. Tänk på all tid man lägger ner liksom? Jag förstår dig verkligen, det är alltid jag som står med hela lasset jämt också.

2010-12-16 @ 21:27:31
Bloggadress: http://svarta.blogg.se/

marie

va?? Joo Micke kommer! Har jag sagt något annat? Eller va? Men joo han kommer :) Men hans jobbtider får han lösa själv, hur han gör det de struntar jag i.Han ser framemot det som faaan! Så joojoo båda kommer! Men jag vet inte vilken tid han slutar, men han får lösa det :)



:( FYFAN! Han kunde väl göra det? Det är ju inte för mycket begärt! USCH nu är jag förbannad! Hade jag bott närmare hade jag kilat över på engång å hjälpt dig, fixat badrummet, godiset och som pricken över i:et, jag skulle kunna ha skumtomtar med också! :D Hur jobbigt kan det vara liksom? Å varför äta godiset när han visste att du skulle ha de till middagen? DÅIGT! Tänker på dig en massa nu. Men ta det bara lugnt så ska du se att allt ordnar sig. Å det vet jag att det gör för du är världens bästa! :D Du fixar allt. Skit i honom nu. Han kan klara sig själv å sen när han ber dig om något så kan du ju kontra med ett NEJ. Då ska du minsann se att han hjälper dig nästa gång :)



Finns här ifall du behöver mig, det vet du! ÄLSKAR DIG

2010-12-17 @ 11:25:04
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0