blandade känslor...

just nu har jag en hel del blandade känslor i kroppen som jag inte riktigt kan sätta fingret på, det är så himla mycket känslor att jag på nåt skumt sätt inte vet vad jag känner, tycker eller tänker. jag vet inte vad det är meningen att jag ska tycka, tänka eller känna och jag vet inte om jag ens borde lägga ner energi på det eller om det vore bättre att bara låta det glida mellan fingrarna.
 
ibland kommer saker i ens väg som man egentligen inte har med att göra sådär direkt, men som man ändå känner något för så man vill veta så mycket som möjligt om grejen. precis ett sånt läge är jag i nu. jag känner mig näst intill besatt, inte på ett dåligt sätt utan på ett mycket positivt sätt. fast jag vet inte om det kommer att vara positivt för mig i längden och jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det.

jag känner även att jag behöver prata av mig oerhört mycket angående detta men jag vet inte vem jag ska prata med för det är ett så himla djupt ämne att det kommer ta så oerhört lång tid att prata och resonera kring, men jag tror ärligt inte att någon i min närhet riktigt känner som jag eller vet ens hälften så mycket som jag om den här grejen. jag tror att jag vet så mycket det bara går att veta för oss "vanliga dödliga".
 
jag har fått ett litet livstecken och lite respons från en central person i händelseförloppet som utlöser alla mina känslor och det känns oerhört stort. den stora frågan nu är om jag ska försöka få vidare kontakt eller om jag bara ska fortsätta att läsa, titta, tänka och engagera mig för mig själv.
 
en stor önskan jag har är att jag vore så mycket mer insatt och kanske hade ett arbete där jag kunnat bemöta detta på ett helt annat sätt, det hade varit så otroligt spännande. men så är givetvis inte fallet just nu, men kanske i framtiden, vem vet?!
 
det är även så att jag genom detta har fått ännu mer tankar på vad min framtid kommer att bestå av, vad jag ska göra med mitt liv, hur jag vill förändra och bidra till det svenska samhället. jag vet det nu. och det tackar jag hela den här karusellen för. tankarna jag haft den senaste tiden angående framtiden har stämt, jag känner så oerhört mycket starkare för min nyfunna dröm nu än vad jag nånsin har gjort för något i hela världen. och jag kan säga att jag nu kommer att lägga upp en framtidsplan för att detta ska bli genomförbart.
 
(jag känner just nu att detta varit en ganska så rörig text för er som läser för ni vet inte alls vad det handlar om, men jag vill inte blotta detta såhär öppet utan det är min ensak, fråga gärna så ser vi om jag orkar svara, för det är ganska jobbigt för mig, men samtidigt helt otroligt fantastiskt. ni kanske kan gissa???)


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0